Főoldal > AKTUÁLIS > Katie Holmes átlátszó ruhában tündökölt

Katie Holmes átlátszó ruhában tündökölt

diétafitneszfogyássztártáplálkozáswellness
0

Írta: and

A többség szerint Tom Cruise ex-feleségének nagyon jót tett a válás, ugyanis azóta nemcsak

A többség szerint Tom Cruise ex-feleségének nagyon jót tett a válás, ugyanis azóta nemcsak mosolygósabb és ragyogóbb jelenség, hanem a különböző eseményekre, gálákra is merészebb ruhákban érkezik.

Így volt ez legutóbb egy New York-i koktélpartin is, ahol egy fehér csipkeruhában jelent meg. A dögös mini ráadásul felül átlátszott, szabadon hagyva a 35 éves színésznő vállát és karjait – vagyis úgy keltve szexi hatást, hogy ne mutasson túl sokat viselőjéből.

A híresség egyesek szerint nem is vetette el a sulykot, sőt, pont ideálisan öltözött fel, és nagyon csinos volt ebben a ruhában. Mások viszont úgy gondolják, feltűnő volt ugyan, de arról szó sincs, hogy ez a furcsa szoknyarésszel megtervezett koktélruha jó választás lett volna számára.

Katie viszont úgy tűnt, remekül érzi magát öltözékében, és a társaság ellen sem volt kifogása: többekkel is beszélgetett az este során, és akkor sem jött zavarba, amikor kedves ismerősei, Harvey Weinstein és Matt Lauer közrefogták ez közös fotóra.

katieholmes2.jpg ()Azt is mindenki láthatta, hogy a sztár továbbra is remek formában van: a fehér miniruha úgy állt vékony alakján, mintha ráöntötték volna. Katie korábban elmondta, hogy a rendszeres mozgás és az egészséges táplálkozás egyaránt fontos szerepet kap az életében, így nem is csoda, hogy nem szaladnak fel a pluszkilók.

Reggelire általában zabpelyhet eszik almával, és kapucsínót iszik.

Ebédre sárgarépalevest, brokkolit nyersen, és újabb kapucsínót fogyaszt. Persze azt ő is tudja, hogy kedvenc kapucsínója elég sok kalóriát tartalmaz, de mivel szereti, és a kalóriákat nem számolja görcsösen, naponta legalább kettőt-hármat engedélyez magának ebből. Ami pedig a vacsoráját illeti, az általában friss salátából, paradicsomból, és tofuból vagy halból áll.

A főétkezések közt kekszet majszol, light kólát iszik, vagy olykor egy-egy muffinnal kedvez magának. „Ez a kedvenc édességem. Olyan nehezen tudok ellenállni nekik, a muffinok irtó finomak” – árulta el egy régebbi interjúban.

A helyes étkezés és a mértékletes nassolás mellett Katie-nek a mozgás is fontos, hiszen sportos családból származik. Így nem csoda, hogy kedvenc időtöltését, a futást tökélyre fejlesztette, és már a New York maratont is lefutotta. Azt mondja, ha közben zenét hallgat, szinte észre sem veszi, hogy egyik kilométert a másik után teljesíti.

Tom Cruise ex-felesége hetente négyszer edz a személyi edzőjével. Ilyenkor kardióznak, súlyzós- és fenékformáló gyakorlatokat végeznek. „Máskor pedig önszorgalomból futok még egy kicsit, vagy táncolok, kosárlabdázom… télen pedig a síelés a kedvenc mozgásformám” – árulta el Katie.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X