Főoldal > AKTUÁLIS > Katie Holmes ezzel a híres színésszel jár!

Katie Holmes ezzel a híres színésszel jár!

házasságJamie FoxxKatie HolmesszerelemszínésznősztárTom Cruiseválás
0

Írta:

Most már semmitől sem kell tartaniuk, nyugodtan felvállalhatják kapcsolatukat.

Szerintünk egy ideje Hollywood legrosszabbul őrzött titka nem más, mint az, hogy Katie Holmes és Jamie Foxx összejöttek – ráadásul nem is most, hanem már évekkel ezelőtt, csakhogy ezt a színésznő és Tom Cruise válásakor rögzített szigorú kikötések miatt – például, hogy Katie öt évig nem járhat senkivel hivatalosan – egyikük sem erősítette meg. Mostanáig.

Néhány napja ugyanis a színészpárt lefotózták Malibu tengerpartján, ahol kéz a kézben sétáltak a homokban, és elég szerelmesnek tűntek. Ezt több, a párhoz közel álló barát és ismerős is megerősítette: állításuk szerint ők ketten fülig szerelmesek egymásba, és nagyon boldogok. Amiatt is, hogy most már nem kell bujkálniuk, parókában járni a randikra, vagy úgy meglátogatni egymást forgatásokon, hogy a hátsó ajtón kelljen ki-be surranniuk.

Katie öt évvel ezelőtt egyértelműen a gyereke miatt írta alá Tom Cruise szigorú – vagy a mi szavainkkal élve inkább agyatlan – feltételeit, mert azt szerette volna, ha a kis Suri az ő kizárólagos felügyelete alatt maradhat, és a szcientológusokról legfeljebb csak hírből hall, azt is minél később. Persze, milliókat kapott a gyerek és saját maga részére is, de ezt nem firtatta. Azt viszont többször is megerősítette, hogy neki a kislánya a legfontosabb – saját maga és a karrierje csak ezután jön.

Persze meg tudja oldani, hogy saját magára is időt szánjon: a szabadidős tevékenységekbe nála a rendszeres sport is beletartozik. Több interjúban is elmondta, hogy kiskora óta része az életének a mozgás, el sem tudná képzelni a hétköznapokat anélkül.

Így nem csoda, hogy kedvenc időtöltését, a futást tökélyre fejlesztette, és már a New York maratont is lefutotta. Azt mondja, ha közben zenét hallgat, szinte észre sem veszi, hogy egyik kilométert a másik után teljesíti.

Hetente négyszer edz a személyi edzőjével, ilyenkor kardióznak, súlyzós- és fenékformáló gyakorlatokat végeznek. „Máskor pedig önszorgalomból futok még egy kicsit, vagy táncolok, kosárlabdázom… télen pedig a síelés a kedvenc mozgásformám” – árulta el Katie.

A sportoláshoz egészséges étkezés is társul nála. Reggelire általában zabpelyhet eszik almával, és kapucsínót iszik. Ebédre sárgarépalevest, brokkolit nyersen, és újabb kapucsínót fogyaszt.

Persze azt ő is tudja, hogy kedvenc kapucsínója elég sok kalóriát tartalmaz, de mivel szereti, és a kalóriákat nem számolja görcsösen, naponta legalább kettőt-hármat engedélyez magának ebből. Ami pedig a vacsoráját illeti, az általában friss salátából, paradicsomból, és tofuból vagy halból áll.

A főétkezések közt kekszet majszol, light kólát iszik, vagy olykor egy-egy muffinnal kedvez magának. „Ez a kedvenc édességem. Olyan nehezen tudok ellenállni nekik, a muffinok irtó finomak” – árulta el egy régebbi interjúban Katie.

Fotó: The Sun

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X