Főoldal > AKTUÁLIS > Britney elég rövid sortban ment várost nézni

Britney elég rövid sortban ment várost nézni

BerlinBritney Spearsénekesnőkánikulakülföldi sztársztár
0

Írta:

Talán csak így tudta elviselni a kánikulát?

Augusztus első vasárnapján Berlinben koncertezett Britney Spears, és bizony azon a napon arrafelé is bőven a megszokott értékek fölé kúszott a hőmérő higanyszála. Így nem is csoda, ha a 36 éves világsztár nem öltözte túl a városnézést: fiaival, a 12 éves Seannal és a 11 éves Jaydennel, na meg egy férfikísérővel úgy indult útnak, hogy előtte egy Lucky feliratú vékony pólót és egy elég rövid sortot választott a sétához.

De bátran teheti, mert remek az alakja: Britney évek óta őrzi vonalait és fittségét. Ebben már egy egészen különleges ember is tud neki segíteni: párja, Sam Asghari ugyanis személyi edző és fitnesz modell.

Szerintünk biztosan bőven van közös témájuk, hisz mindketten az egészséges életmód és a sport elkötelezett hívei, erről pedig mindig lehet beszélni. Másról is, természetesen, de ez a téma is jó kis kapocs kettejük közt. Britney az utóbbi években a sport szerelmese lett, szinte minden nap mozog valamit – fut, úszik és táncol –, és ezt szívesen is teszi, illetve azt is fontosnak tartja, hogy gyerekeivel és munkatársaival is aktív kikapcsolódást keressen lustálkodás helyett.

Az énekesnő a sok sport mellett arra is figyel, hogy mit eszik, de elmondása szerint nem diétázik, és nem nézi görcsösen, hogy miből hány falatot engedélyezhet magának. A kalóriákat viszont számolja, naponta körülbelül 1500 kalóriát visz be a szervezetébe, amit igyekszik arányosan elosztani: megpróbál 2-3 óránként enni valamit. Ez megakadályozza őt abban, hogy hirtelen rátörjön az éhség, és felfaljon mindent, ami az útjába kerül – beleértve a sótól vagy cukortól ragadó finomságokat is.

Britney manapság inkább az egészséges ételeket részesíti előnyben, például odavan a keleti konyháért – nagy kedvence a sushi. Ezeket a finomságokat nemcsak az ízük miatt szereti, hanem azért is, mert nagyon egészségesek.

A világsztár még 2012-ben, az X-Faktor mentoraként ismét hozzászoktatta szervezetét a rendszeres sporthoz és a kemény edzésekhez, és – mint ahogy azt fent is említettük – a mozgás szerelmese lett, és minden nap egy-két órát kezdett mozogni, majd még többet. Akkoriban a kardió gyakorlatok után súlyzós edzéseket és felüléseket is végzett, illetve tánccal is tett szuper alakja megőrzéséért. „A tánc az egyik kedvenc kardió edzéstípusom. Kemény, de egyben nagyon élvezetes is” – nyilatkozta korábban.

Persze az aktív életvitel nem jelenti azt, hogy ne „bűnözhetne” olykor egy kicsit, sőt, talán még nyugodtabb szívvel fogyaszthat kicsit egészségtelen kedvenceiből is, mert a pluszkalóriákat hipp-hopp lemozogja. Britney kedvencei a tacos, a pizza, a jégkrém, és vérbeli amerikai lányként imádja az Oreo-kekszet, és minden oreós finomságot is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X