Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lopez kissé előnytelen szettben villantott melloldalt

Jennifer Lopez kissé előnytelen szettben villantott melloldalt

alex rodriguezdivatelőnytelenJ. LoJennifer Lopezmellszettvillantás
0

Írta:

Talán arról a kérdésről akarta elterelni a figyelmet, hogy Alex Rodriguez tényleg megkérte-e a kezét?

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez majdnem egyszerre ünneplik a születésnapjukat: a színész-énekesnő július 24-én lett 49 éves, kedvese pedig 27-én ünnepelte 43. szülinapját. A pár ebből az alkalomból hajókázni ment, ahová az amúgy szuper stílusérzékkel megáldott J. Lo… hát, szerintünk előnyösebben is felöltözhetett volna. Ez a laza, fehér szett ugyanis nem azt emeli ki, milyen fantasztikus az alakja, hanem pont ott erősíti, ahol a természet meg a gének összjátékának köszönhetően picit azért mindig is erősebb volt és maradt.

De persze ezzel semmi gond nincs, főleg, mert a díva azért érdekessé tette az összeállítást: nem vett fel melltartót, így meg tudta villantani cickó-oldalát.

J. Lo

És nyilván tudta, hogy a lapokban meg fognak jelenni a róla készült fotók – talán ezekkel az volt a célja, hogy elterelje figyelmét a nagy kérdésről: vajon a szülinapozásáról közzétett Insta-fotóján az a hatalmas gyémánt ott, a gyűrűs ujján már jegygyűrű? Vagy csak egy jól elhelyezett „apróság”, ami miatt találgathat a világ?

Ezekre a dolgokra persze idővel valószínűleg választ kapunk majd. Addig is marad a szó legjobb értelmében vett döbbenet, hogy „Jenny from the block” milyen elképesztően jól néz ki – pedig jövő ilyenkor már nem négyessel, hanem ötössel fog kezdődni az életkora.

„Nagyon ’tisztán’ étkezik – mondta Tracy az egyik népszerű külföldi magazinnak, majd hozzátette – ezt is kell tennie, hiszen a testének megfelelő mennyiségű vitaminra és tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy bírja a Jennifer által diktált iramot. Bio ételeket eszik, és az egész diétája nagyon átgondolt – minőségi proteinnel és sok-sok tápláló falattal.”

„Jennifer mindent frissen fogyaszt, tehát ami tartósított, finomított vagy előre csomagolt, az nála szóba sem jöhet. Egy kivétel van, a protein por, mert minden nap egy protein shake-et engedélyez magának” – mondta a sztáredző.

Az énekesnő korábban azt is hangsúlyozta, hogy semmi jóból nem marad ki. Hiszen a hizlalóbb kedvenceit sem száműzte étrendjéből, csak mértéket tart, és persze az ünnepeken mindent megkóstol a gyerekeivel. Ha valamiből többet evett, legfeljebb lemozogja.

J. Lo szerint kiegyensúlyozottságának az az egyik titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől. A kétgyerekes sztáranyuka 2014-ben azt is elárulta a sajtónak, hogy étrendjén is változtatott: egy kis időre vegán lett. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek” – magyarázta.

„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki” – árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.

„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett Jennifer Lopez, aki a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért. „Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet inni. Az alkoholt és a dohányzást viszont mellőzöm” – mondta egy korábbi interjúban. Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de szeret például masszázzsal felfrissülni, ami szerinte a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer”.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X