Főoldal > AKTUÁLIS > Közel a megállapodás Angelina Jolie és Brad Pitt közt

Közel a megállapodás Angelina Jolie és Brad Pitt közt

angelina jolieBrad Pittcsaládkülföldi sztárszínésznősztárválás
0

Írta:

A két színész hamarosan megegyezhet gyerekeik elhelyezését illetően.

Angelina Jolie 2016 szeptemberében kérte Brad Pittel kötött házasságának felbontását, és a felek azóta sem tudták lezárni a dolgokat és megegyezni – többek közt hat gyerekük elhelyezését illetően. A színésznő szeretné, ha minden gyerkőc vele maradna, leendő exférje viszont közös felügyeletet akar.

Mint azt feljebb már említettük, két éve nem jutnak közös nevezőre, sőt, leginkább a sárdobálás ment köztük – főleg az utóbbi hónapokban –, de talán Angelina enyhülhetett meg, mert úgy hírlik, közel a megállapodás lehetősége: a Velvet azt írja, szinte már csak papírra kell vetni és alá kell írni a dolgokat.

Angelinán egyébként mintha egyfajta megkönnyebbülés is látszana az utóbbi időben: végre nem csak feketében jár, és nem bugyolálja be magát tetőtől talpig. Legutóbb Pax nevű nagyfiával fotózták le Los Angelesben, méghozzá egy teveszínű, csinos, pánt nélküli ruhában.

Most valóban szép, elegáns és csinos, de tény, hogy alakjára és egészségi állapotára is kihathat a válás. A Vanity Fairnek adott interjújában mesélt talán először részletesebben az elmúlt időszakról – ebből számunkra kiderült, hogy bár igyekszik pozitívan hozzáállni a változásokhoz, de azért megviselték az események.

Azt is elárulta, hogy Bell-féle arcbénulása van. „Nem tudom, hogy ez a menopauza, vagy az elmúlt évem miatt van-e” – mondta, hozzátéve, hogy észrevette: szárazabb a bőre, és több az ősz hajszála is. „Néha a családanyák utolsó helyre sorolják magukat, mindaddig, míg ez az egészségükön is meglátszik” – tette hozzá.

Márpedig a színésznő eddig mindig büszke volt arra, hogy nagyon is törődik az egészségével, mert még sokáig szeretne hat gyereke – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne és Knox mellett lenni.

Ennek ellentmond, hogy látjuk, milyen aggasztóan vékony, és mint azt fentebb is említettük, sokan aggódnak érte. Korábban igyekezett mindenkit megnyugtatni: a vele készült interjúkban folyton hangsúlyozta, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy elég elfoglalt. Olykor annyira belemerül teendőibe, hogy elfelejt enni. Ő is tudja, hogy amit tesz, az nem követendő példa, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

Őrült diétákról hallani sem akar, ellenkezőleg: olykor még egy kis egészségtelen kaja is belefér – mondjuk egy kis gyorséttermi koszt a gyerekekkel. Kedvenc ételei viszont döntően azért egészségesek: ezek közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék is.

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége, sőt, ilyen vékonyan talán energiája sem lenne a sportoláshoz. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X