Főoldal > AKTUÁLIS > Mit akarhat mondani Nina Dobrev ezzel a ruhával?

Mit akarhat mondani Nina Dobrev ezzel a ruhával?

dalmatadivatkülföldi sztárkutyaNina Dobrevszínésznősztárvámpírnaplók
0

Írta:

Szerintünk dalmatának akart öltözni a Dog Days című film bemutatójára.  

Valószínűnek tartjuk, hogy Nina Dobrev kismillió ruhából választhatott volna egyet magának a Dog Days című mozi premiervetítésére – amiben egyébként ő is játszik. A Vámpírnaplók című sorozatból is ismert színésznő viszont Kate Young stylistra bízta a döntést, aki a mi véleményünk szerint a kutyás film bemutatójára egy hatalmas dalmatának öltöztette az egyébként bájos és szupercsinos színésznőt.

Nina nem is mosolyodott el túl gyakran a vörös szőnyegen, talán mert ott tudatosult benne, hogy minden kolléganője mutatósabb szettben tündököl, mint ő?

About last night… ? @dogdaysthefilm ? @maisonvalentino ? @kateyoung ? @georgieeisdell ??‍♀️ @riawna

Nina Dobrev (@nina) által megosztott bejegyzés, Aug 6., 2018, időpont: 3:02 (PDT időzóna szerint)

A színésznő személyi edzője, Steve Moyer korábban megosztotta az egyik külföldi magazinnal Nina fantasztikus formájának titkait. Ezeket most pontokba szedve adjuk át neked, íme a tuti tippek, lehet utánozni!

1. Ne a kilókra, hanem a szemléletre koncentrálj!

Talán te is megfogadtad már néhányszor, hogy két-három hétig lejársz futni, csak hogy az a plusz 4 kiló eltűnjön végre. Ez viszont nem így működik, tartósan legalábbis biztosan nem vezet sikerre. Nina edzője is megerősíti azt, hogy a legfontosabb a helyes étrend, a rendszeres mozgás, és ezekkel együtt egy egészséges szemlélet elsajátítása. Így az edzés nem néhány hétig tartó elfoglaltság vagy kényszer lesz a számodra, hanem az életed része, melynek köszönhetően örökre búcsút mondhatsz a pluszkilóknak.

2. Az egész a lényeg!

Steve szerint az a jó, ha egész testünket erősítjük, és igyekszünk fitté tenni. Ennek érdekében Ninával has- és hátizom erősítést végeznek, de mellette fejlesztik a mozgáskoordinációt, a rugalmasságot és a sztár erőnlétét, kitartását is. Az edzések általában egyórásak, és nem ismétlődnek minden nap, de az edző szerint így is elég hatásosak.

3. Tudd, min kell még dolgoznod!

Bár közös munkájuk első percétől kezdve remek formában volt, az edző szerint a szexi színésznő úgy érezte, hogy a has- és hátizmaira ráférne még egy kis erősítés. „Én pedig boldogan adtam neki olyan tanácsokat – mind az étrendjére, mind konkrét gyakorlatokra nézve, melyekkel akár egyedül is boldogulhat, ha épp nem találkozunk” – mondta az edző.

Completely Candid photos

Nina Dobrev (@nina) által megosztott bejegyzés, Máj 29., 2018, időpont: 10:20 (PDT időzóna szerint)

4. Az étrendben a jelszó: kiegyensúlyozottság

Steve szerint Nina kitartása példaértékű, és ez az edzés mellett az étrendjére is igaz. Ételküldő szolgálattól rendel, ami nem fogyókúrát jelent, hanem azt, hogy minden étkezésnél megkapja a megfelelő mennyiséget a szükséges alkotóelemekből. „Ez nem azt jelenti, hogy kevés szénhidrátot enne, vagy egyáltalán ne enne, hanem azt, hogy éppen a kellő mennyiséget kapja – mondta az edző, majd hozzátette – feldolgozott vagy tartósított élelmiszert alig eszik, zöldségeket viszont annál többet.”

+1 tipp: motiváld önmagad egy neked tetsző sportban

Gyakran hallhattad már, hogy a sikeres életmódváltásban fontos szerepet játszik a neked tetsző mozgásforma megtalálása. Ha a futás jön be, akkor űzd azt lelkesen, a következő távra összpontosítva, ha viszont mondjuk a túrázás, az aerobik, a súlyzós edzések vagy a jóga, akkor ezekben motiváld magad. Nina imádja a jógát, a szörfözést és a spinninget, így ezekre az edzésekre lelkesen jár. „Ilyenkor boldog vagyok, magabiztos, és tudom, hogy a szorgalmamnak és odaadásomnak köszönhetően egyre fittebb és ügyesebb leszek” – mondta Nina korábban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X