Főoldal > AKTUÁLIS > Sarah Jessica Parker melltartóban flangált

Sarah Jessica Parker melltartóban flangált

külföldi sztármelltartóSarah Jessica ParkersorozatsztárSzex és New Yorkszexiszínésznősztár
0

Írta:

A Szex és New York Carrie-je pizsamában, melltartóban flangált az utcán.

Ezt a cikkünket akár úgy is kezdhetnénk: nem, Sarah Jessica Parkernek nem ment el az esze, és nem is felejtett el felöltözni. Hanem szerintünk valószínű, hogy inkább csak egy kis figyelemre vágyott aznap, amikor ebben a selyem pizsamaszerű szettben és az alóla kilátszó fekete csipkemelltartójában lépett utcára Los Angelesben.

A történethez még az is hozzátartozik, hogy az 53 éves színésznő nemrég az Intimissimi arca is lett, ezért hát nem meglepő, hogy ott reklámozza a márka fehérneműit, ahol csak tudja.

A Szex és New York Carrie-jeként a sorozatban és a mozifilmekben olyan ruhatárral büszkélkedhetett, amelyet minden lány irigyelt. Ő mégis azt mondja, szerinte ő sem néz ki fantasztikusan minden egyes nap, minden egyes ruhában, és szupercsajnak sem tartja magát. Sőt, vannak kifejezetten önbizalomhiányos napjai. De úgy érzi, egy kis bizonytalanság és a dolgok megkérdőjelezése kifejezetten jó dolog – kihívást és új dolgok, új építkezés lehetőségét hordozza magában.

Talán ebből a fent említett önbizalomhiányból is fakadt, hogy Sarah Jessica az elmúlt évek során hol túl vékony, hol túl izmos volt – ezt korábban mi is megírtuk. De talán az anyaszerep miatt vált egyre fontosabbá, hogy saját magára is odafigyeljen és az egészségét csak még lényegesebbnek tartsa. Hiszen gyermekeinek a legjobb példát szeretné mutatni, ehhez pedig arra van szüksége, hogy testileg és lelkileg is remek formában legyen.

Egy barátja szerint azért néz ki egészségesebben, mert nemcsak többet eszik, hanem rendszerességre törekszik, és egészséges ételek kerülnek a tányérjára. Alacsony szénhidráttartalmú étrendet követ, de ez nem jelenti azt, hogy nélkülözne vagy éhes maradna.

Ha pedig a főétkezések közt megéhezik, egy kis mandulával vagy gyümölccsel csillapítja éhségét. A sportot pedig már nem viszi túlzásba, inkább egyensúlyra és ésszerűségre törekszik: kevesebb súlyzós gyakorlatot iktat be, inkább többet sétál és futkározik gyerekeivel.

„A gyerekek rengeteg szeretetet és vidámságot hoztak az életünkbe. Ha rájuk nézek, érzem, hogy minden rendben van az életemben” – nyilatkozta korábban a Szex és New York sorozat és filmek Carrie-je, aki a vízi sportok, többek közt a kajakozás szerelmese is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X