Főoldal > AKTUÁLIS > Sarah Jessica Parker nagyon dögös fürdőruhában!

Sarah Jessica Parker nagyon dögös fürdőruhában!

alakbikinidiétaétkezésfogyásfürdőruhaSarah Jessica ParkerSJPSzex és New Yorkszexiszínésznőtáplálkozástest
0

Írta: and

A Szex és New York sorozat és filmek sztárja, Sarah Jessica Parker is bebizonyította, hogy nem csak a húszé

A Szex és New York sorozat és filmek sztárja, Sarah Jessica Parker is bebizonyította, hogy nem csak a húszéveseké a világ – sőt, egy negyvenes évei végén járó, háromgyerekes anyuka is remek formában lehet. A híresség maga posztolt képeket az Instagramra családi vakációjáról, ahol talált egy kis időt magára, fotózkodásra, és persze némi mókázásra is.

A Turks- és Caicos-szigetek festői tengerpartján kikapcsolódó sztár fürdőruhás fotókat osztott meg magáról az Instán. Az egyiken egy hableánynak öltözött barátnőjével pózol, a másikon pedig kajakozni próbál a part menti homokban – persze ezt csak viccnek szánta.

A kajakozás egyébként nem áll távol tőle, a színésznő ugyanis részben a szabadtéri mozgásformáknak és a vízi sportoknak is köszönheti vékony alakját – elmondása szerint ezek is nagyon közel állnak hozzá.

Korábban egyébként túlzásba is vitte a sportolást: hol túl vékony, hol túlságosan izmos volt. De talán épp az anyaszerep miatt vált egyre fontosabbá, hogy saját magára is odafigyeljen és az egészségét csak még lényegesebbnek tartsa. Hiszen gyermekeinek a legjobb példát szeretné mutatni, ehhez pedig arra van szüksége, hogy testileg és lelkileg is remek formában legyen.

sjpfurdoruha2.jpg ()

Egy barátja szerint azért néz ki egészségesebben, mert nemcsak többet eszik, hanem rendszerességre törekszik, és egészséges ételek kerülnek a tányérjára. Alacsony szénhidráttartalmú étrendet követ, de ez nem jelenti azt, hogy nélkülözne vagy éhes maradna.

Ha pedig a főétkezések közt megéhezik, egy kis mandulával vagy gyümölccsel csillapítja éhségét. A sportot pedig már nem viszi túlzásba, inkább egyensúlyra és ésszerűségre törekszik: kevesebb súlyzós gyakorlatot iktat be, inkább többet sétál és futkározik gyerekeivel.

Erre valószínűleg a Turks- és Caicos-szigeteken is van lehetősége, ahol férje, Matthew Broderick és három gyerkőcük is vele töltődik fel a tavaszra: nagyfiuk, James Wilkie 12 éves, de ikerlányaik, Marion és Tabitha ötévesek.

„A gyerekek rengeteg szeretetet és vidámságot hoztak az életünkbe. Ha rájuk nézek, érzem, hogy minden rendben van az életemben” – nyilatkozta korábban a Szex és New York sorozat és filmek Carrie-je.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X