Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lopez elesett a színpadon

Jennifer Lopez elesett a színpadon

énekesnőesésJ. LoJennifer Lopezkülföldi sztárshowszexiszexi sztársztár
0

Írta:

Hirtelen a fenekén találta magát, így reagált.

Aki ábrándozott már arról, hogy színpadon áll, és emberek ezrei előtt adja elő produkcióját, annak talán az egyik legrosszabb dolog is megfordult a fejében: mi lenne, ha egy fenékre esés is tarkítaná a show-t?

Nos, ha az ember igazi profi, mint például Jennifer Lopez, akkor ez sem ronthatja el a műsort: a popdíva ugyanis szombaton, egyik utolsó Las Vegas-i koncertjén bemutatta, hogyan lehet egy látványos popsira huppanásból úgy felállni és folytatni a show-t, mintha mi sem történt volna.

A következő videó hangminősége hagy némi kívánnivalót maga után, de a lényeg látszik.

J. Lo számára egyébként nemcsak emiatt volt más ez az este, mint a többi, hanem azért is, mert néhány barátnője is eljött megnézni az előadását – ott volt többek közt Jessica Alba, Sofia Vergar, Selena Gomez és Dua Lipa is. A backstage-ben készült közös képüket néhány bekezdéssel lejjebb láthatod.

De visszatérve Jenniferre, a 49 éves világsztár mind a színpadon, mint a színfalak mögött büszkén mutathatja meg magát, mert üde, csinos és fitt. Edzője, Tracy Anderson szerint elképesztő mennyiégű munka van abban, hogy negyvenes évei végén járva is ilyen testtel büszkélkedhet.

„Nagyon tisztán étkezik – mondta Tracy az egyik népszerű külföldi magazinnak, majd hozzátette – ezt is kell tennie, hiszen a testének megfelelő mennyiségű vitaminra és tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy bírja a Jennifer által diktált iramot. Bio ételeket eszik, és az egész diétája nagyon átgondolt – minőségi proteinnel és sok-sok tápláló falattal.”

„Jennifer mindent frissen fogyaszt, tehát ami tartósított, finomított vagy előre csomagolt, az nála szóba sem jöhet. Egy kivétel van, a protein por, mert minden nap egy protein shake-et engedélyez magának” – mondta a sztáredző.

Az énekesnő korábban azt is hangsúlyozta, hogy semmi jóból nem marad ki. Hiszen a hizlalóbb kedvenceit sem száműzte étrendjéből, csak mértéket tart, és persze az ünnepeken mindent megkóstol a gyerekeivel. Ha valamiből többet evett, legfeljebb lemozogja.

J. Lo szerint kiegyensúlyozottságának az az egyik titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől. A kétgyerekes sztáranyuka 2014-ben azt is elárulta a sajtónak, hogy étrendjén is változtatott: egy kis időre vegán lett. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek” – magyarázta.

„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki” – árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.

„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett Jennifer Lopez, aki a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért. „Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet inni. Az alkoholt és a dohányzást viszont mellőzöm” – mondta egy korábbi interjúban. Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de szeret például masszázzsal felfrissülni, ami szerinte a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer”.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X