Főoldal > AKTUÁLIS > Ősszel is maradj fitt! (X)

Ősszel is maradj fitt! (X)

egészség
0

Írta:

Lassan búcsút mondhatunk azoknak a meleg nyári napoknak, amikor egy szabadtéri jógát követően elszürcsölhettünk egy vitaminkoktélt a ragyogó napsütésben. Ne essünk azonban kétségbe, hiszen a szeptember is számos lehetőséget kínál egészségünk megőrzésére: itt van például a vasárnapi Fitt az ősz!

Nyáron sokkal könnyebb megőrizni az egészségünket, hiszen a jó idő szinte csábít a mozgásra, és a szükséges vitaminadagunkhoz is könnyedén hozzájutunk a napfényből, valamint a friss zöldségekből és a gyümölcsökből. Az idei nyárnak azonban vége, ezért az immunrendszered és a jó közérzeted érdekében most még fontosabb, hogy tudatosan egyél és tegyél az egészségedért. Kiváló lehetőség erre a most vasárnap ismét megrendezésre kerülő, az ősz jó értelemben vett legizzasztóbb eseménye, a Fitt az ősz!

Akár fanatikus mozgásrajongó vagy, akár csak most tervezgeted az életmódváltást, ott a helyed szeptember 16-án a MOM Sport Uszoda és Sportközpontban, ahol sztáredzőkkel közösen mozoghatod ki magadból a heti feszültséget, sőt, néhány olyan órát is kipróbálhatsz, amivel már régóta szemezel. Reggel 9-től 16:30-ig – többek között – kedvedre izzadhatsz szuperhatékony Zona edzéseken, best bodyzhatsz Katus Attilával, megismerkedhetsz a capoeira aerobikkal vagy akár egy alakreform edzést is végigcsinálhatsz Rubint Rékával!

És ez még csak a kezdet! Az edzések között, a kiállítói standoknál, olyan izgalmas márkákkal is találkozhatsz, akik elkötelezettek az egészséges életmód és a tudatos táplálkozás mellett. Épp ezért, ajánljuk figyelmedbe az MKB Bank #20percegészség kampányát, amely mindenkit arra buzdít, hogy fektessen napi 20 percet az egészségbe. A praktikus, mindössze 20 percet igénybe vevő egészségtippek még a leghúzósabb napba is könnyedén beilleszthetők.

És hogy kiktől is érkeznek a hasznos tippek?

A program mentorai olyan ismert sztárbloggerek, mint például Havas Dóra, ismertebb nevén Lila Füge, valamint Kádár-Papp Nóri a Gyerünk, Anyukám! mozgalom arca, akik ötleteikkel segítséget nyújtanak testi-lelki egészséged megőrzésében. Ha tehát egy kiadós edzés után megpihennél kicsit, mindenképp keresd fel a #20percegészség standját, ahol a szuper tippeken túl apró ajándékkal is kedveskednek az érdeklődőknek!  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X