Főoldal > AKTUÁLIS > Forró titok derült ki Anna Kurnyikováékról

Forró titok derült ki Anna Kurnyikováékról

anna kournikovaanna kurnyikovababacsaládénekesenrique iglesiasikrekkülföldi sztársztársztárpártenisz
0

Írta:

Enrique Iglesias egy interjúban fecsegett házaséletükről.

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias azért lettek sokak kedvenc sztárpárja, mert szinte alig nyilatkoznak kapcsolatukról – óvják magánéletüket, amennyire csak lehet (leszámítva, hogy a közösségi médiában azért posztolnak egymásról). De az énekes nemrég egy interjúban tőle szokatlan nyíltsággal beszélt kapcsolatukról, sőt, azt is elárulta, hogy 17 év után forróbb a kapcsolatuk, mint valaha.

„Mint bármelyik párnak, nekünk is megvannak a magunk hullámvölgyeink, a kapcsolatunk nem mindig tökéletes, de egy bizonyos értelemben az” – mondta, majd hozzátette, hogy többet szexelnek egykori teniszcsillag kedvesével, mint 10 hónapos ikreik születése előtt. Ez már csak azért is meglepő, mert ők ketten eddig a párkapcsolatukról is csak alig beszéltek, nem hogy szexuális életükről.

Anna számára nemcsak az lényeges anyukaként is, hogy párjáról se feledkezzen meg, hanem a saját igényei is fontosak: ennek jegyében mindig talál időt a sportolásra. Ennek köszönhetően alakját néhány hónappal a szülés után szépen vissza is nyerte.

Ez valószínűleg nem is volt olyan nehéz számára, hiszen egyrészt várandósan sem állt le teljesen a mozgással, másrészt pedig elég jó alapjai voltak – egész életében sportolt. És bár az élsport már a múlté, neki továbbra is lételeme a mozgás.

Minden héten legalább négyszer megy futni, alkalmanként 45-60 percet, amihez kiegészítésképpen súlyzós gyakorlatokat is végez. Emellett úszni is nagyon szeret, és továbbra is szívesen ragad teniszütőt. „Gyermekkorom óta teniszezem, ez a sport az életem része” – nyilatkozta.

Majd hozzátette: számára semmi máshoz nem hasonlítható élmény a mozgás, és azt is nagyon szereti, ha megizzad sport közben. „Egész életemben edzettem, így hát igazán megszerettem” – árulta el Anna, akit a People magazin többször a világ legszebb emberei közé választott, sokan pedig a valaha élt egyik legszexibb sportolónőként emlegetik. Most viszont a sportkarrierje után egy másik csodálatos feladatra hangolódik rá: az anyaságra.

Ha viszont a többséghez hasonlóan te is azt hinnéd, hogy a 37 éves híresség szigorú diétával őrzi bombaalakját, tévedsz, ugyanis nem fogyókúrázik: egészséges étrendjében megtalálható a zabkása, sovány húsok, mandula, saláták, zöldségek és bogyós gyümölcsök, de olykor egy-egy isteni desszert is.

„Nem hiszek abban, hogy egy-egy ételcsoport fogyasztását korlátoznunk kellene – mondta, majd hozzátette – úgy gondolom, a mértékletesség a legjobb megoldás.” Anna azt is elmondta, hogy az édességeket, vagy a gyorséttermi kosztot sem tagadja meg magától, de a plusz kalóriákat mindig ledolgozza.

És hogy minek köszönheti szépségét? Az orosz nők többségéhez hasonlóan Anna is a szaunázás rajongója. Miután alaposan kiizzadta szervezetéből a méreganyagokat, összenyom néhány epret, és ezt helyezi az arcára pakolás formájában. Néhány percig fent hagyja, majd langyos vízzel alaposan leöblíti. Ezen kívül ő is a sok alvásra és a rengeteg ásványvíz-fogyasztásra esküszik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X