Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston így folytatná a Jóbarátokat

Jennifer Aniston így folytatná a Jóbarátokat

friendsJennifer AnistonJóbarátokkülföldi sztárszínésznősztár
0

Írta:

Lesz folytatás?

Sokan évek óta reménykedünk, hogy valamilyen úton-módon folytatódik egyik kedvenc sorozatunk, a Jóbarátok. Bár azt meg kell hagyni, hogy ezt nem minden szereplő szeretné (Matthew Perry például nem szeretne újra Chandler Bing bőrébe bújni), ugyanakkor vannak, akik lelkesek a régi gárdából.

Jennifer Aniston például nemrég elmondta, hogy ő rebootként vinné tovább a történetet, vagyis új köntösben, tiszta lappal szőné tovább a szálakat. A hat jóbarát gyerekei lennének a főszereplők, és a sorozat célközönsége elsősorban az Y-generáció lenne. Állítólag Corteney Cox (Monica) és Lisa Kudrow (Phoebe) már benne van a dologban, sőt, Jen az eredeti írógárdából is beszélt néhány emberrel.

Jennifer Aniston elég eltökélt tud lenni, ha valamit nagyon szeretne – így van ez alakja megőrzését illetően is. A színésznő szereti a napjait jógával indítani. Nemrég kiderült, hogy ez miért ilyen felszabadító érzés számára: egyik ismerőse elmesélte egy külföldi magazinnak, hogy Jen ledobja a ruháit, mielőtt jógázni kezdene. Ez állítása szerint azért jó, mert meztelenül még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul.

Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. Emellett a pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezem is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.

Persze sokan kíváncsiak arra is, hogy a rendszeres sport mellett milyen étrend járul hozzá a világsztár remek alakjának megőrzéséhez. Egy brit lap korábban arról írt, hogy Jen ezt sem bízza a véletlenre: két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Vízből is az egyik legjobbat issza: a már hazánkban is kapható Smartwater reklámarca, aminek az a különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják. Elkülönítik, tisztítják, majd újra csoportosítják a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jennifer állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X