Főoldal > AKTUÁLIS > Nem veszélyes az, amit Pippa Middleton csinál?!

Nem veszélyes az, amit Pippa Middleton csinál?!

babakismamakülföldi sztárpippa middletonsztárszülés
0

Írta:

Kate Middleton kishúga most sokak szerint elveti a sulykot.

Pippa Middleton a szerencse lánya, ugyanis a sors lépésről lépésre váltja valóra legnagyobb álmait. Milliomos kedvesével tartott álomesküvője után ugyanis október 15-én megszületett a kisfia, akinek nevét egyelőre még nem árulták el, de az tény, hogy a baba luxuskörülmények közt látta meg a napvilágot. Ugyanott jött világra, ahol Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekei, az észak-londoni St. Mary kórház Lindo Wing nevű szülészeti magánklinikáján, ahol százezrekbe, sőt, milliókba kerül egy exkluzív szoba.

Számunkra most viszont nem a pénz a lényeg, hanem az, hogy Pippa sokak szerint már a szülés után két héttel újra sportol: egyrészt hosszú sétákra megy kisfiával, ami önmagában még természetesnek és normálisnak is tekinthető, de nézzétek csak, mit rejt a babakocsi alsó tárolórekesze: egy rózsaszín tokba bújtatott teniszütőt.

Ez is azokat az értesüléseket támaszthatja alá, hogy Katalin hercegné húga nem bír magával, és máris kemény edzésekbe kezdett, hogy mielőbb ledolgozza várandóssága alatt felszedett – egyébként legfeljebb csak dekákban mérhető – súlyfeleslegét.

Hogy ez veszélyes-e, illetve, hogy mennyire az, Pippát valószínűleg egy cseppet sem érdekli, ő ugyanis elmondása szerint nem is tudna edzések nélkül létezni. Nővéréhez hasonlóan minden sportot szeret, de a futás mégis csak az egyik legnagyobb kedvence. Így diétáznia soha nem is kellett (volna), hiszen a rengeteg sportnak köszönhetően szuper az alakja, de a hírek szerint anno az esküvője előtt hetekig egyetlen pohár borral sem jutalmazta meg magát, viszont több száz dollárt költött szépítő- és anti-ageing arckezelésekre.

Ezeknek köszönhetően talán ő volt a legszebb menyasszony, akit rokonsága és a világ el tudott képzelni, de szerintünk biztosan jobban élvezte volna az esküvőre való felkészülés izgalmas időszakát, ha egy kicsit lazább és engedékenyebb magával. Várandóssága alatt reméljük, megtanult valamennyire lelassítani, és az anyaságot nem versenyfutásként éli majd meg.

Pippa és a versenyszellem

Katalin hercegné húga számos versenyen is indult, nem akármilyen eredménnyel: 2015-ben egy ötven mérföldes, futásból és úszásból álló biathlont csinált végig (több mint 13 óra alatt), utána pedig a Kínai Nagy Falnál futotta le a maratont, és a nők mezőnyében az előkelő 13. helyen végzett. Szerintünk viszont, mivel elég nagy benne a versenyszellem, ezzel biztosan nem volt teljesen elégedett.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X