Főoldal > AKTUÁLIS > Pippa Middleton pocakja már szépen kerekedik

Pippa Middleton pocakja már szépen kerekedik

kismamapippa middletonterhesvárandós
0

Írta:

Bár Lajos herceg keresztelőjén még mindig el tudta takarni.

A legtöbb kismama boldogan mutatja meg pocakját a nagyvilágnak, a hatodik hónapban járó Pippa Middleton viszont olyan ruhát viselt Lajos herceg keresztelőjén, amiben még mindig el tudta takarni a hasát (úgy nagyjából). Az általa választott világoskék ruha nem aratott osztatlan sikert – a kommentelők szerint ódivatú és öreges, ezt lejjebb te magad is láthatod és véleményt alkothatsz róla –, ám amikor a keresztelő előtt egy egyszerű maxiruhában kapták őt lencsevégre, arra valamivel többen mondták, hogy jó választás volt.

Pippa szemmel láthatóan kényelmesebbnek is érezte, és ebben már valamivel jobban láthatóvá vált babapocakja is.

Pippa tavaly állt az oltár elé a milliomos bankár James Matthews-zal, akivel már az elég sok őrült szabállyal tarkított rongyrázós esküvő után a családalapítást kezdték tervezgetni.

Katalin hercegné húga az esküvőjére topformába lendült: addig is nagyon vékony alakját még tovább akarta tökéletesíteni, ezért a londoni Grace Belgravia egészségklubhoz fordult egy kis menyegző előtti alakformálásért, ahol a leendő arák számos csomagot vehetnek igénybe az esküvő előtt.

A vendégek itt kérhetnek bőrápoló kezeléseket és személyi edzőt is, akivel jógázhatnak, spinningelhetnek, pilatesezhetnek vagy táncolhatnak, igény szerint. Emellett meditációs órákon vehetnek részt, sőt, a cég egészséges ételek házhoz szállítását is vállalja.

Pippa állítólag heti öt alkalommal találkozott személyi edzővel, és többnyire a kardió- és pilates edzéseket vette igénybe. Külföldi lapok úgy értesültek, a kardió volt túlsúlyban, amit edzőjével és egyedül is tudott folytatni.

Elég nagy tapasztalata van már ebben, hiszen számos versenyen is indult, nem akármilyen eredménnyel: 2015-ben egy ötven mérföldes, futásból és úszásból álló biathlont csinált végig (több mint 13 óra alatt), tavaly pedig a Kínai Nagy Falnál futotta le a maratont, és a nők mezőnyében az előkelő 13. helyen végzett. Szerintünk viszont, mivel elég nagy benne a versenyszellem, ezzel biztosan nem volt teljesen elégedett.

Pippa egyébként nővéréhez hasonlóan minden sportot szeret, de a futás mégis csak az egyik legnagyobb kedvence. Így diétáznia abszolút nem kell, hiszen a rengeteg sportnak köszönhetően szuper az alakja, de a hírek szerint az esküvő előtt hetekig egyetlen pohár borral sem jutalmazta meg magát, viszont több száz dollárt költött szépítő- és anti-ageing arckezelésekre.

Ezeknek köszönhetően talán ő volt a legszebb menyasszony, akit rokonsága és a világ el tudott képzelni, de szerintünk biztosan jobban élvezte volna az esküvőre való felkészülés izgalmas időszakát, ha egy kicsit lazább és engedékenyebb magával. Várandóssága alatt reméljük, megtanul valamennyire lelassítani, és az anyaságot nem versenyfutásként éli majd meg. A DailyMail szerint októberben érkezik a kisbabája, addig azért még van ideje…


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X