Főoldal > AKTUÁLIS > A világsztár popó titka: így csinálja Pippa Middleton

A világsztár popó titka: így csinálja Pippa Middleton

fenékgyakorlatpopsiszépségtrükk
0

Írta: and

Bemutatjuk a hercegnő testvérét, és eláruljuk, hogyan lehet az övéhez hasonló, szuperszexi feneked! Sokak szerint a királyi esküvő igazi sztárja nem is a hercegi pár volt, hanem Kate Middleton 27 éves húga, Pippa, aki az utóbbi napok során legalább akkora sztár lett, mint Katalin hercegnővé avanzsált nővére. A parti- és rendezvényszervezőként dolgozó lányról mindent tudni […]

Bemutatjuk a hercegnő testvérét, és eláruljuk, hogyan lehet az övéhez hasonló, szuperszexi feneked!

Sokak szerint a királyi esküvő igazi sztárja nem is a hercegi pár volt, hanem Kate Middleton 27 éves húga, Pippa, aki az utóbbi napok során legalább akkora sztár lett, mint Katalin hercegnővé avanzsált nővére.

A parti- és rendezvényszervezőként dolgozó lányról mindent tudni akar a világ: az embereket érdekli, hol tanult, kivel jár, sőt, egy brit lap szinte naprakészen számol be arról, milyen ruhában, hol és mikor jelent meg.

Pippának pedig nincs ellenére a népszerűség, egyedül szerelmi életét nem tárja a nyilvánosság elé. Annyit azért elárult – még mielőtt mindenki elhinné azokat a pletykákat, melyek szerint Harry herceggel kavar –, hogy van barátja: egy Alex Loudon nevű, magas, sármos üzletemberrel jár, akivel tavaly karácsony környékén jött össze.

Párja valószínűleg nemcsak azt nézte el neki, hogy többször is látták őt Harry herceggel flörtölni, hanem minden bizonnyal bulizós életvitele ellen sincs kifogása. Pippa ugyanis nagy partikirálynő, akiről a bulvárlapok hasábjain sorra kerülnek elő régebbi, mára kompromittálónak számító felvételek. 

pippa2.jpg ()pippa3.jpg ()

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az elit iskolák egykori növendéke viszont többnyire kipihenten és csinosan tűnik fel a fotósok és kamerák előtt, ezért szépségtrükkjeire is milliók kíváncsiak. Egyszerű, mégis mutatós esküvői sminkjét is lányok ezrei utánozzák világszerte: a leheletnyi pirosító és szemek szempillaspirállal történő hangsúlyozása nemcsak természetes összhatást nyújt, hanem szinte kivétel nélkül mindenkinek jól is áll.

A fent már említett brit napilap Pippa szép és mindig rendezett frizurájának titkáról egy fodrászt kérdezett meg szakértőként. A szakember szerint a lány minden héten legalább egyszer elmegy egy mosás-szárításra, és a szakszerű ápolásnak köszönheti csodálatos fürtjeit. A töredezett végektől pedig 6 hetente megszabadul, amitől haja még egészségesebbnek tűnik.

Bár az esküvő előtt valószínűleg Pippa is diétázott, egyesek szerint nővéréhez hasonlóan nagyon ügyel az étkezésére, és gyakran fogyaszt olyan ételeket, melyek jót tesznek a külsejének. Így például sokszor majszol mogyoróféléket, sötét bogyós gyümölcsöket, zöld leveles zöldségeket, halféléket, emellett cinkben és omega 3, 6 és 9 zsírsavakban gazdag ételek is gyakran kerülnek a tányérjára.  

Egy külföldi oldal azt is kiderítette, hogy minden nap edz Kate-tel, egy másik weboldal pedig egy olyan összeállítást közölt a legjobb mozgástípusokból, amely mindannyiunknak segíthetnek, hogy Pippáéhoz hasonló fenekünk legyen.

5 tipp, hogy olyan feneked legyen, mint Pippa Middletonnak!

1. Lépcsőzz, ne használd a liftet!

2. Csinálj néhány kitörést! Lépj előre az egyik lábaddal, és hajlítsd be csaknem 90 fokban a térded, miközben a hátsó térd majdnem a földet éri. Ezt ismételd 60, 45, majd 15 másodpercen át, 30 perces pihenőkkel az egyes etapok közt.

3. Formáld a popód guggolással és guggolásból felugrással!

4. Lábemeléssel is tehetsz a formás hátsórészért – ismételd mindkét lábbal, majd páros lábbal is!

 5. Hidd el, hogy képes vagy csodássá formálni a feneked – mondogasd magadnak, milyen szuper popsid van, és így is lesz!

Ezeket a tippeket betartva azt sajnos nem ígérhetjük, hogy a te hátsódnak is saját rajongói oldala lesz a Facebookon, a bókokban és a dicséretek számának rohamos emelkedésében viszont biztos lehetsz!

Fotó: Profimedia.hu

Itt a jó idő, hozd formába magad! Van egy tippünk!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X