Főoldal > kihívás > Pippa Middleton futással is készült esküvőjére

Pippa Middleton futással is készült esküvőjére

alakformálásdiétaesküvőfogyásfutásKatalin hercegnémenyasszonyPippa Midletonzsírégetés
0

Írta:

Katalin hercegné húga szigorú edzéstervet követve várta a nagy napot.

Pippa Middleton 2011-ben vált világhírűvé, amikor – ne szépítsük – ellopta a show-t nővére, Kate és Vilmos herceg esküvőjén. Akkor koszorúslány volt, a hétvégén viszont már ő állt az oltár elé a milliomos James Matthews menyasszonyaként.

Az esküvője előtt hetekkel már rendszeresen cikkeztek arról a lapok, hogy milyen sok, és nagyrészt mennyire őrült szabályt kell észben tartaniuk a meghívottaknak a közelgő jeles esemény kapcsán, de persze Pippa önmagát sem kímélte.

Amúgy is nagyon vékony alakját még tovább akarta tökéletesíteni, ezért a londoni Grace Belgravia egészségklubhoz fordult egy kis menyegző előtti alakformálásért, ahol a leendő arák számos csomagot vehetnek igénybe az esküvő előtt.

A vendégek itt kérhetnek bőrápoló kezeléseket és személyi edzőt is, akivel jógázhatnak, spinningelhetnek, pilatesezhetnek vagy táncolhatnak, igény szerint. Emellett meditációs órákon vehetnek részt, sőt, a cég egészséges ételek házhoz szállítását is vállalja.

Pippa állítólag heti öt alkalommal találkozott személyi edzővel, és többnyire a kardió- és pilates edzéseket vette igénybe. Külföldi lapok úgy értesültek, a kardió volt túlsúlyban, amit edzőjével és egyedül is tudott folytatni.

Elég nagy tapasztalata van már ebben, hiszen számos versenyen is indult, nem akármilyen eredménnyel: 2015-ben egy ötven mérföldes, futásból és úszásból álló biathlont csinált végig (több mint 13 óra alatt), tavaly pedig a Kínai Nagy Falnál futotta le a maratont, és a nők mezőnyében az előkelő 13. helyen végzett. Szerintünk viszont, mivel elég nagy benne a versenyszellem, ezzel biztosan nem volt teljesen elégedett.

Pippa egyébként nővéréhez hasonlóan minden sportot szeret, de a futás mégis csak az egyik legnagyobb kedvence. Így diétáznia abszolút nem kell, hiszen a rengeteg sportnak köszönhetően szuper az alakja, de a hírek szerint az esküvő előtt hetekig egyetlen pohár borral sem jutalmazta meg magát, viszont több száz dollárt költött szépítő- és anti-ageing arckezelésekre.

Ezeknek köszönhetően talán ő volt a legszebb menyasszony, akit rokonsága és a világ el tudott képzelni, de szerintünk biztosan jobban élvezte volna az esküvőre való felkészülés izgalmas időszakát, ha egy kicsit lazább és engedékenyebb magával.

Fotó: Cosmopolitan, New York Times


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X