Főoldal > AKTUÁLIS > Pippa Middleton kisbabát vár

Pippa Middleton kisbabát vár

Kate Middletonpippa middletonPippa Midletonterhesvárandós
0

Írta:

Katalin hercegné húga is anya lesz.

Dupla öröm a Middleton családban: még mielőtt megszületett Kate Middleton harmadik gyermeke, Pippa gyorsan elárulta a családnak, hogy ő is anyuka lesz – számolt be az egyik brit lapnak egy jól értesült ismerős (aki viszont gyorsan kérte a neve titokban tartását is).

Elmondása szerint Katalin hercegné húga túl van a 12. héten esedékes vizsgálatokon, és ezt követően mondták el férjével az örömhírt Pippa családjának. Először Kate-et avatták be a titkukba, majd a Middleton szülőket, és természetesen mindenki nagyon örült a gyerkőc érkezésének.

Pippa Middleton 2011-ben vált világhírűvé, amikor koszorúslányként – ne szépítsük – ellopta a show-t nővére, Kate és Vilmos herceg esküvőjén. Ő pedig tavaly állt az oltár elé a milliomos bankár James Matthews-zal, akivel már az elég sok őrült szabállyal tarkított rongyrázós esküvő után a családalapítást kezdték tervezgetni.

Katalin hercegné húga az esküvőjére topformába lendült: addig is nagyon vékony alakját még tovább akarta tökéletesíteni, ezért a londoni Grace Belgravia egészségklubhoz fordult egy kis menyegző előtti alakformálásért, ahol a leendő arák számos csomagot vehetnek igénybe az esküvő előtt.

A vendégek itt kérhetnek bőrápoló kezeléseket és személyi edzőt is, akivel jógázhatnak, spinningelhetnek, pilatesezhetnek vagy táncolhatnak, igény szerint. Emellett meditációs órákon vehetnek részt, sőt, a cég egészséges ételek házhoz szállítását is vállalja.

Pippa állítólag heti öt alkalommal találkozott személyi edzővel, és többnyire a kardió- és pilates edzéseket vette igénybe. Külföldi lapok úgy értesültek, a kardió volt túlsúlyban, amit edzőjével és egyedül is tudott folytatni.

Elég nagy tapasztalata van már ebben, hiszen számos versenyen is indult, nem akármilyen eredménnyel: 2015-ben egy ötven mérföldes, futásból és úszásból álló biathlont csinált végig (több mint 13 óra alatt), tavaly pedig a Kínai Nagy Falnál futotta le a maratont, és a nők mezőnyében az előkelő 13. helyen végzett. Szerintünk viszont, mivel elég nagy benne a versenyszellem, ezzel biztosan nem volt teljesen elégedett.

Pippa egyébként nővéréhez hasonlóan minden sportot szeret, de a futás mégis csak az egyik legnagyobb kedvence. Így diétáznia abszolút nem kell, hiszen a rengeteg sportnak köszönhetően szuper az alakja, de a hírek szerint az esküvő előtt hetekig egyetlen pohár borral sem jutalmazta meg magát, viszont több száz dollárt költött szépítő- és anti-ageing arckezelésekre.

Ezeknek köszönhetően talán ő volt a legszebb menyasszony, akit rokonsága és a világ el tudott képzelni, de szerintünk biztosan jobban élvezte volna az esküvőre való felkészülés izgalmas időszakát, ha egy kicsit lazább és engedékenyebb magával. Várandóssága alatt reméljük, megtanul valamennyire lelassítani, és az anyaságot nem versenyfutásként éli majd meg.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X