Főoldal > AKTUÁLIS > Rita Ora meztelen – illetve majdnem

Rita Ora meztelen – illetve majdnem

énekesnőinstagramkülföldi sztármeztelenpucérRita Oraszexisztár
0

Írta:

A világsztár csak egy pár kesztyűt visel.

Rita Oráról eddig is tudtuk, hogy nem szégyellős, és ha szeretné magára felhívni a figyelmet, akkor szinte bármire képes. Ezt bizonyítja egyik legutóbbi Instagram-posztja is: Rita a CLASH magazin fotózásán csaknem pucéran állt modellt – egy pár kesztyűt azért magára kapott –, ezt a képet osztotta meg ő is a népszerű közösségi média oldalon.

Íme a kép, amelyet csak az énekesnő kezei „mentenek meg” a 18-as karikássá válástól. Aki a fotó alatti részt is megnézi, annak eláruljuk, hogy megjegyzésként Rita új számának címe olvasható a kép alatt, ez a „Let You Love Me”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LET YOU LOVE ME – LINK IN BIO ? @matteaston thanks @clashmagazine

RITA ORA (@ritaora) által megosztott bejegyzés, Okt 10., 2018, időpont: 11:01 (PDT időzóna szerint)

Rita egyébként nem fél merészebb holmikban megmutatni a testét – vannak, akik szerint ez már unalmas is, annyiszor csinálta és csinálja –, saját bevallása szerint ezt nem azért teszi, mert el lenne szállva a kinézetétől vagy az alakjától. Ezért nem is kérkedne mondjuk a meztelenségével.

Sőt, nagyon is szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett magával. „Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el.

Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta Rita.

Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.

A hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Korábban Los Angelesben, a Made In America fesztiválon mutatta meg kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.

A diétát illetően viszont nem túl lelkes az énekesnő. Elmondása szerint néha próbál több gyümölcsöt enni, de az egyelőre nem igazán foglalkoztatja, hogy mi kerül a tányérjára. Olykor gyorskaját és kínait is eszik, és mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal igyekszik mértéket tartani.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X