Főoldal > AKTUÁLIS > Serena Williams félmeztelenül énekel

Serena Williams félmeztelenül énekel

külföldi sztármellrákSerena Williamssztárteniszező
0

Írta:

Ezt a tőle szokatlan videót posztolta Instagramon.

Nem egy, és nem két olyan celebet tud mondani bármelyikünk, aki állandóan és öncélúan hiányos öltözékben mutogatja magát a közösségi médiában. Vannak viszont jó páran, akik csak ritkán vetkőznek, és akkor is csak azért, hogy egy számukra fontos ügyre hívják fel a figyelmet.

Nemrég Serena Williams is ezért dobta le ruháit: Instagramján megosztotta, hogyan félmeztelenül (melleit kezeivel eltakarva) énekli a The Divinyls: I Touch Myself című slágerét. A teniszcsillag így vesz részt egy kampányban, ami a mellrákra hívja fel a figyelmet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

This Breast Cancer Awareness Month I’ve recorded a version of The Divinyls global hit “I Touch Myself” to remind women to self-check regularly. _ Yes, this put me out of my comfort zone, but I wanted to do it because it’s an issue that affects all women of all colors, all around the world. Early detection is key – it saves so many lives. I just hope this helps to remind women of that. _ The music video is part of the I Touch Myself Project which was created in honor of celebrated diva, Chrissy Amphlett, who passed away from breast cancer, and who gave us her hit song to remind women to put their health first. The project is proudly supported by @BerleiAus for Breast Cancer Network Australia. _ Visit the link in my bio to find out more. #ITouchMyselfProject #BerleiAus #BCNA #DoItForYourself

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés, Szept 29., 2018, időpont: 8:19 (PDT időzóna szerint)

Szerintünk nagy változást jelent neki az anyaság – valószínűleg minden női témát közelebb érez magához, és jobban magáénak érzi nőtársai gondjait-bajait is -, mivel korábban nagyrészt a sportnak szentelte az életét. Mindig is sokat dolgozott állóképessége, ereje, fittsége és persze vonalai megőrzésén és tovább tökéletesítésén. Várandósan kíméletesebb mozgásformákra váltott, most viszont már alighanem rákapcsolt, mert hamar vissza akarja nyerni az alakját.

A táplálkozásra és a több, intenzívebb mozgásra való odafigyelés nem is eshet nehezére, hiszen sportolóként egyrészt ismeri a határait és azt, mire hogyan reagál a teste, másrészt pedig mindig is igazi örökmozgó volt. Szabadidejében is számos mozgásformát kipróbált, sokat meg is szeretett, de persze nála is van kivétel – ez pedig nem más, mint a zumba. „Megpróbáltam, de őszintén szólva ez nekem túl nehéz. Azt sem tudtam, hová lépek… komplett lúzernek éreztem magam” – nyilatkozta egy „remekül sikerült” zumbaóra után.

Ami pedig az étkezést illeti, korábban testvérével, Venusszal vegetáriánusok voltak, ám versenyek előtt mindig szüksége van egészséges mennyiségű húsra. Gyerekkora óta kedvence a mamája sült csirkéje rizzsel és szósszal, így ezt a mai napig szívesen fogyasztja, ám a versenyek alatt legtöbbször nem az anyukája, hanem a családi szakács főz rá.

És sokan irigylik amiatt, amit egy korábbi interjúban mondott, őt idézzük: „Mérkőzések előtt nem igazán tudok enni, mivel nagyon ideges vagyok. Előző éjjel azért magamba erőltetek némi szénhidrátot, főleg, mivel tudom, hogy reggel képtelen leszek enni” – számolt be étrendjéről Serena.

Majd hozzátette, hogy azért ne egészségtelen finomságokra gondoljunk, hiszen meccsek előtt nem tömheti ezekkel tele a gyomrát. „Természetesen a szénhidrát alatt nem tésztát kell érteni, inkább barna rizst eszem vagy quinoát”.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X