Főoldal > AKTUÁLIS > Serena Williams kislánya imádnivaló cukiság

Serena Williams kislánya imádnivaló cukiság

anyaságbabagyerekSerena Williamssztárteniszező
0

Írta:

Mi teljesen odáig vagyunk a teniszcsillag kisbabájáért!

 

Serena Williams mindennapjait egy ideig nem az edzések, a teniszmeccsek és a különböző rendezvényeken, partikon való részvétel tölti ki, hanem a gyereknevelés. A teniszcsillag szeptember elsején adott életet a kislányának, akit már megmutatott egyszer-kétszer 6.8 milliós Instagram-követőtáborának, de a napokban már egy közös szelfit is posztolt a babával, aki azonnal rabul ejtette mindenki szívét – igen, a mienket is.

A kis Alexis Olympia Ohanian Jr. ugyanis annyira cuki, hogy arra nincsenek szavak. De ezt a cukiságott még lehet fokozni, amit híres mamája egy virágos filterrel meg is tett a fekete-fehér fotón.

Ladies is a “push present” a thing? If so what did you get if anything? #conversationstarter

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés, 2017. Okt 14., 07:17 PDT

Serena egyébként eleinte nem nagyon mutogatta a pocakját, aztán viszont több képet is feltöltött magáról Instagram oldalára. És mivel nagyon népszerű, mindegyikre több ezer – sőt, valamelyikre több százezer – lájkot kapott. Nem is csoda, hiszen szép kismama volt!

Szerintünk nagy változást jelent neki az anyaság, mivel eddig nagyrészt a sportnak szentelte az életét. Mindig is sokat dolgozott állóképessége, ereje, fittsége és persze vonalai megőrzésén és tovább tökéletesítésén. Várandósan kíméletesebb mozgásformákra váltott, most viszont már alighanem rákapcsolt, mert hamar vissza akarja nyerni az alakját.

A táplálkozásra és a több, intenzívebb mozgásra való odafigyelés nem is eshet nehezére, hiszen sportolóként egyrészt ismeri a határait és azt, mire hogyan reagál a teste, másrészt pedig mindig is igazi örökmozgó volt. Szabadidejében is számos mozgásformát kipróbált, sokat meg is szeretett, de persze nála is van kivétel – ez pedig nem más, mint a zumba. „Megpróbáltam, de őszintén szólva ez nekem túl nehéz. Azt sem tudtam, hová lépek… komplett lúzernek éreztem magam” – nyilatkozta egy „remekül sikerült” zumbaóra után.

Ami pedig az étkezést illeti, korábban testvérével, Venusszal vegetáriánusok voltak, ám versenyek előtt mindig szüksége van egészséges mennyiségű húsra. Gyerekkora óta kedvence a mamája sült csirkéje rizzsel és szósszal, így ezt a mai napig szívesen fogyasztja, ám a versenyek alatt legtöbbször nem az anyukája, hanem a családi szakács főz rá.

És sokan irigylik amiatt, amit egy korábbi interjúban mondott, őt idézzük: „Mérkőzések előtt nem igazán tudok enni, mivel nagyon ideges vagyok. Előző éjjel azért magamba erőltetek némi szénhidrátot, főleg, mivel tudom, hogy reggel képtelen leszek enni” – számolt be étrendjéről Serena.

Majd hozzátette, hogy azért ne egészségtelen finomságokra gondoljunk, hiszen meccsek előtt nem tömheti ezekkel tele a gyomrát. „Természetesen a szénhidrát alatt nem tésztát kell érteni, inkább barna rizst eszem vagy quinoát”.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X