Főoldal > AKTUÁLIS > Serena Williams most már mutogatja a pocakját

Serena Williams most már mutogatja a pocakját

babababavárásSerena Williamssportolósztárteniszezőterhesség
0

Írta:

Már nem csinál titkot a várandósságából, rajongói nagy örömére.

Serena Williams április 19-én posztolt egy fotót Snapchaten, ami elég egyértelműen arról árulkodott, hogy kisbabát vár – a teniszcsillag sárga fürdőruhában mutatta meg gömbölyödő pocakját, és a megjegyzés tanúsága szerint akkor 20 hetes terhes volt. A képet később törölte, és nem is osztott meg újabb kismamafotókat. De szóvivője megerősítette, hogy Serena tényleg kisbabát vár, aki ősszel érkezik majd.

A 35 éves teniszezőnő eddig tehát elég kevés dolgot tudatott a terhességéről, de az elmúlt héten mintha valami megváltozott volna: Instagram oldalára például több pocakos képet is feltöltött. És mivel nagyon népszerű, mindegyikre több ezer – sőt, valamelyikre több százezer – lájkot kapott. Most tehát már nem takargatja a pocakját, mondjuk ez egyre nehezebb feladat is lenne, sőt, büszkén mutatja meg a világnak, milyen helyes kismama.

Serenának elég nagy változást jelent majd az anyaság, mivel eddig nagyrészt a sportnak szentelte az életét. Mindig is sokat dolgozott állóképessége, ereje, fittsége és persze vonalai megőrzésén és tovább tökéletesítésén. Most viszont valószínűleg inkább kíméletes mozgásformákra vált, amik ellen a kisbabájának sem lehet kifogása.

Fittsége, izomzata és remek állóképessége pedig biztosan jól fog neki jönni, amikor már nagy pocakot kell cipelnie, illetve hálás lesz majd a sportolással töltött évekért akkor is, ha a várandóssága után vissza akarja nyerni a vonalait. Az ugyanis könnyebben fog menni, mintha az utóbbi hónapokban csak lustálkodott volna.

És szerintünk nem is lesz Serenából egy folyton a kanapén heverésző kismama. Sportolóként szabadidejében is számos mozgásformát kipróbált, sokat meg is szeretett, de persze nála is van kivétel – ez pedig nem más, mint a zumba. „Megpróbáltam, de őszintén szólva ez nekem túl nehéz. Azt sem tudtam, hová lépek… komplett lúzernek éreztem magam” – nyilatkozta egy „remekül sikerült” zumbaóra után.

Ami pedig az étkezést illeti, korábban testvérével, Venusszal vegetáriánusok voltak, ám versenyek előtt mindig szüksége van egészséges mennyiségű húsra. Gyerekkora óta kedvence a mamája sült csirkéje rizzsel és szósszal, így ezt a mai napig szívesen fogyasztja, ám a versenyek alatt legtöbbször nem az anyukája, hanem a családi szakács főz rá.

És sokan irigylik amiatt, amit egy korábbi interjúban mondott, őt idézzük: „Mérkőzések előtt nem igazán tudok enni, mivel nagyon ideges vagyok. Előző éjjel azért magamba erőltetek némi szénhidrátot, főleg, mivel tudom, hogy reggel képtelen leszek enni” – számolt be étrendjéről Serena.

Majd hozzátette, hogy azért ne egészségtelen finomságokra gondoljunk, hiszen meccsek előtt nem tömheti ezekkel tele a gyomrát. „Természetesen a szénhidrát alatt nem tésztát kell érteni, inkább barna rizst eszem vagy quinoát”.

Fotó: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X