Főoldal > AKTUÁLIS > Anne Hathaway ruhája kapott hideget-meleget – neked bejön?

Anne Hathaway ruhája kapott hideget-meleget – neked bejön?

Anne Hathawaydivatdizájnerdizájnerruhagálakülföldi sztárruhaszínésznősztár
0

Írta:

Megosztotta a kommentelőket Anne fehér ruhája.

A hírességek természetesen a Hollywood Film Awards díjátadó gálára is rendesen kicsípték magukat, de a kommentelőket nem mindenki nyűgözte le. Anne Hathaway például a Valentino 2019-es tavaszi-nyári kollekciójából választott egy fehér, buggyos ujjú ruhát – ezzel pedig rendesen megosztotta a hozzászólókat.

Egyesek szerint gyönyörű, különleges darabot viselt a rendezvényen a 35 éves színésznő, mások szerint viszont formátlan a ruha, és sokkal jobban mutatott volna rajta egy olyan dizájnerdarab, ami jobban kiemeli vékony alakját. Te mit gondolsz?

Anne vonalaira nem lehet panasz, épp ezért írták olyan sokan, hogy nem értik a ruhaválasztást – a 35 éves világsztár szinte bármit viselhetne, mert csinos alakján majdnem minden jól állna. Persze ezt az alakot neki sem adják ingyen, ahogy mondani szokták, a színésznő évek óta tartó odafigyelésnek köszönhetően van ilyen szuper formában.

Nagyon odafigyel magára, pontosabban arra, hogy sok vitamint és egészséges ételeket fogyasszon és rendszeresen mozogjon, mert hisz abban, hogy az életmódunk határozza meg az életminőségünket.

Szívesen fogyaszt juh- és kecskesajtot, görög joghurtot, halat, tojást, friss zöldségeket, gyümölcsöket, mandulát és mandulatejet. Ha pedig csak a saját fittsége megőrzése érdekében edz, nem pedig forgatásra készül, akkor beéri egy kis futással, túrázással, bringázással és súlyzós gyakorlatokkal, ezen kívül pedig – ha teheti – szívesen választ vízi- vagy vízparti mozgásformákat.

Lefogyott az Oscar-díjért

Korábban a drasztikus fogyástól sem riadt vissza: a Nyomorultak című film forgatása alatt a színésznőnek csaknem 10 kilótól kellett megszabadulnia, amit szigorú diétával ért el: napi 500 kalóriát vitt be a szervezetébe, állítólag csak két alma és egy proteinturmix fogyasztásával.

Súlycsökkenése tényleg látványosra sikerült, és hozzátett alakításához, mely végül Oscar-szobrocskát is hozott számára. Ennek ellenére senkinek sem ajánlanánk, hogy kövesse a példáját, hiszen – csillogó szobrok és elismerések ide vagy oda – az egészségünk a legnagyobb kincs!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X