Főoldal > AKTUÁLIS > Balesetet szenvedett Anne Hathaway

Balesetet szenvedett Anne Hathaway

Anne Hathawaydiétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Ha bosszankodtál már azon, mert valami kellemetlenség, esetleg baleset ért a nyaralásodon, akkor biztosan át

Ha bosszankodtál már azon, mert valami kellemetlenség, esetleg baleset ért a nyaralásodon, akkor biztosan átérzed, mi játszódhatott le Anne Hathaway-ben, amikor hawaii nyaralása alatt kisebb balesetet szenvedett.

A 31 éves színésznő épp az óceánban mókázott, amikor lábát megsértette valami a víz alatt. Egy brit napilap szerint elképzelhető, hogy hasadékba szorult, ezért kért segítséget is, mások szerint viszont könnyen lehet, hogy csak egy nagyobb kőnek ütközött, és a helyszínen az ijedtség miatt nem tudta, mekkora is a baj.

Szerencsére A nyomorultak Oscar-díjas sztárja nem volt egyedül: férje, Adam Shulman azonnal a segítségére sietett. Miután kiszívta a színésznő lábujján lévő sebből a homokot és a szennyeződéseket, fertőtlenítette és beragasztotta a sérülést. A pár ezután ott folytatta a turbékolást, ahol abbahagyták.

Anne-t valószínűleg ez a kisebb baleset sem tántorította el attól, hogy élvezze az óceánpart szépségeit és a vízi sportokat, amiket egyébként is nagyon szeret. Ezen kívül többen látták őt férjével biciklizni és túrázni is Oahu szigetén, tehát kijelenthetjük, hogy a világsztár inkább az aktív, mint a passzív pihenés híve.

Szerelme pedig mindenben partner, és úgy tűnik, négy évvel kapcsolatuk kezdete után is teljes köztük a harmónia. Anne egy korábbi interjúban így mesélt élete párjáról: „Jó ember. Az intelligenciája elragadó, nem fél a szerelemtől, és gyönyörű dolgokban hisz. Ő a legjobb barátom. Szeretem őt. A világon ő a legnagyszerűbb férj számomra” – áradozott.

De vajon mikorra tervezik a családbővítést? A színésznő testvére korábban már alapot adott azoknak a pletykáknak, melyek szerint a sztárpár első kisbabája már úton is van, de Anne később cáfolta ezeket a híreszteléseket.

anne2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az viszont tény, hogy néhány hónapja sokkal jobban odafigyel magára, és állítólag szeretne kevesebbet dolgozni, hogy férjével és a babaprojekttel tudjon többet foglalkozni. „16 éves korom óta anyuka szeretnék lenni” – nyilatkozta korábban, majd hozzátette, hogy saját gyerkőcök mellett örökbe is fogadnának néhány csemetét a kedvesével.

Anne kedvencei

A híres színésznő egészségesen él, kedvenc ételei a juh- és kecskesajt, amiket olykor tízóraira vagy uzsonnára magában is elmajszol. Emellett szereti a görög joghurtot, a halakat, a tojást, a friss zöldségeket, gyümölcsöket, de rendszeresen fogyaszt mandulát és mandulatejet is.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X