Főoldal > AKTUÁLIS > Így hívják Pippa Middleton kisfiát

Így hívják Pippa Middleton kisfiát

babakismamakülföldi sztárpippa middletonsztárszülésterhességvárandósság
0

Írta:

Ez lett a baba neve.

A híres emberek közt gyakori, hogy különleges nevet választanak gyerekeiknek, Pippa Middleton és férje viszont nem álltak be azon celebek sorába, akik Mackónak, Tigrisliliomnak, vagy kedvenc színüknek nevezik el a kisbabájukat. Pippáék kisfia klasszikus, de szerintünk nagyon szép nevet, pontosabban neveket kapott: Arthur Michael William Matthewsnak hívják.

Az október 15-én született csöppség második keresztneve ráadásul szép üzenetet is hordoz – Pippa apukájáról és édesapja öccséről kapta, akiket szintén Michaelnek hívnak. Utóbbi egy hegymászóbalesetben elhunyt, még 1999-ben, így a kis Arthur Michael William őt sajnos már nem ismerheti meg.

Pippa számára természetesen fontos a család és kisfia egészsége, de saját fittségét is igen komolyan veszi. Sokak szerint már a szülés után két héttel újra sportol: egyrészt hosszú sétákra megy kisfiával, ami önmagában még természetesnek és normálisnak is tekinthető, de nézzétek csak a fenti képen, mit rejt a babakocsi alsó tárolórekesze: egy rózsaszín tokba bújtatott teniszütőt.

Ez is azokat az értesüléseket támaszthatja alá, hogy Katalin hercegné húga nem bír magával, és máris kemény edzésekbe kezdett, hogy mielőbb ledolgozza várandóssága alatt felszedett – egyébként legfeljebb csak dekákban mérhető – súlyfeleslegét.

Hogy ez veszélyes-e, illetve, hogy mennyire az, Pippát valószínűleg egy cseppet sem érdekli, ő ugyanis elmondása szerint nem is tudna edzések nélkül létezni. Nővéréhez hasonlóan minden sportot szeret, de a futás mégis csak az egyik legnagyobb kedvence. Így diétáznia soha nem is kellett (volna), hiszen a rengeteg sportnak köszönhetően szuper az alakja, de a hírek szerint anno az esküvője előtt hetekig egyetlen pohár borral sem jutalmazta meg magát, viszont több száz dollárt költött szépítő- és anti-ageing arckezelésekre.

Ezeknek köszönhetően talán ő volt a legszebb menyasszony, akit rokonsága és a világ el tudott képzelni, de szerintünk biztosan jobban élvezte volna az esküvőre való felkészülés izgalmas időszakát, ha egy kicsit lazább és engedékenyebb magával. Várandóssága alatt reméljük, megtanult valamennyire lelassítani, és az anyaságot nem versenyfutásként éli majd meg.

PIPPA ÉS A VERSENYSZELLEM

Katalin hercegné húga számos versenyen is indult, nem akármilyen eredménnyel: 2015-ben egy ötven mérföldes, futásból és úszásból álló biathlont csinált végig (több mint 13 óra alatt), utána pedig a Kínai Nagy Falnál futotta le a maratont, és a nők mezőnyében az előkelő 13. helyen végzett. Szerintünk viszont, mivel elég nagy benne a versenyszellem, ezzel biztosan nem volt teljesen elégedett.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X