Főoldal > AKTUÁLIS > Megszületett Kate Upton kisbabája

Megszületett Kate Upton kisbabája

anyaságKate Uptonkismamakülföldi sztármodellsztársztáranyuka
0

Írta:

Fotót is mutatott már kislányáról, akinek szerintünk a neve is gyönyörű.

Azt korábbi hírek alapján már lehetett tudni, hogy Kate Upton ősszel anyuka lesz, és néhány napja Instagramon láttuk is, hogy nemrég megszületett a kislánya: a pici november 7-én érkezett, és a Genevieve Upton Verlander nevet kapta.

A babának szerintünk gyönyörű a neve, és hát mi tagadás, ő maga is tüneményesen cuki. Már ami látszik arcocskájából és kis kezéből azon a fotón, amit híres anyukája mutatott róla 6 millió követőjének. Íme, a kis Genevieve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Genevieve Upton Verlander 💗 11.7.18

Kate Upton (@kateupton) által megosztott bejegyzés, Nov 10., 2018, időpont: 3:52 (PST időzóna szerint)

Azt nem tudjuk, a 26 éves modell várandósan mennyit változtatott diéta- és edzésrutinján, de szerintünk nem lesz gondja azzal, hogy a szülés után visszanyerje alakját. Edzője, Ben Bruno korábban elragadtatással beszélt róla. Elmondta, hogy Kate-nek a kitartása, elszántsága és a szorgalma is elismerésre méltó, ugyanis heti 5-6 edzést iktat be, amikor alkalmanként legalább egy órán át izzad a konditeremben.

És ezt értsétek szó szerint, ugyanis a modell három részből álló edzései tényleg embert próbálóak. Természetesen bemelegítéssel kezd, ami nyújtógyakorlatokat, kitöréseket, fitnesz szalaggal végzett gyakorlatokat jelent, majd jön a második szakasz. Ezt Ben Bruno úgy hívja, hogy „köredzés alapú erőnléti edzés”.

Kate itt szünet nélkül végzi a gyakorlatokat, megadott sorrendben. Három-négy feladat után pihenhet egy kicsit, majd meg kell ismételnie a gyakorlatsort. Mivel nem tart szüneteket, az edzésnek ez a középső etapja a kardiózást is kiváltja, így két legyet üthet egy csapásra a feladatokkal.

Hogy itt pontosan mik ezek? Mondjuk merevlábas felhúzásra, TRX-re, csípővel történő súlylökésre, amit – és most kapaszkodj – a modell 90 kilónyi súllyal végez! Edzője szerint elképesztően motivált, és egyre erősebb. Az edzés végére marad a harmadik, levezető rész, ahol olyan kondicionáló gyakorlatok várnak a modellre, mint az evezés, vagy a súlyvontatás.

Kate egyébként mindig is büszke volt az alakjára – talán ezeknek is köszönheti, hogy sokan felnéznek rá, illetve, hogy időről időre a neves magazinokban a világ legszexibb nőit összesítő listák élén találjuk a nevét.

Mások viszont úgy vélik, túlságosan is hajszolja a tökéletességet, ezért túl sokat foglalkozik saját magával. „Néha nem törődöm azzal, hogy nézek ki, máskor viszont három teljes napot is képes vagyok szépségápolásra szánni. Elmegyek kozmetikushoz, masszázsra, és csak magammal meg a szépítkezéssel foglalkozom” – árulta el.

„Ezen kívül vagy egy fantasztikus személyi edzőm, aki motivál, és sokat beszélget velem a helyes táplálkozásról és a rendszeres mozgás fontosságáról. Ő készített fel A csajok bosszújára is”. Nem volt könnyű dolga, hiszen a 12 órás forgatások mellett néha nehezen szántam rá magam az intenzív köredzésre. Az egészséges táplálkozást is hajlamos voltam háttérbe szorítani, de az alkoholt és a szénhidrátokat kerültem” – tette hozzá.

De arról is őszintén beszélt, hogy még neki, a világ egyik legdögösebb csajának is vannak olyan napjai, amikor nem érzi elég vonzónak magát. „Ilyenkor összeszedem magam, veszek egy nagy levegőt, és elmegyek valahová: találkozom a barátaimmal, jól érzem magam és sokat nevetek, amitől valahogy mindig vidámabb és szexibb leszek” – árulta el a szépség.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X