Főoldal > AKTUÁLIS > Óriási menőség a Nike legújabb kollabja

Óriási menőség a Nike legújabb kollabja

Carhartt WIPcipődivatnike
0

Írta:

Közös cipőkollekciót készített a Nike és a Carhartt WIP

A Nike egy trendi cipőkollekció erejéig állt össze az underground kultúrában jól ismert és közkedvelt Carhartt WIP-val. A lábbelik a sportszergyártó ikonikus sziluettjeit ötvözik a Carhartt WIP jellegzetes anyaghasználatával, amivel a két brand új szintre emeli az utcai viselet stílusjegyeit. A cipőket a Mikulás hozza, december 6-tól lesznek elérhetők.

Az 1989-ben alapított Carhartt Work In Progress (WIP) az eredeti Carhartt munkaruházat durva és robusztus szellemét finomította és adaptálta egy új közönség számára, akik értékelik az átgondolt, strapabíró ruhákat, ugyanakkor élvezik a kortárs tervezés művészi értékeit. A Nike-val közös kollekció alapját a klasszikus Carhartt WIP anyagok – mint a Dearborn Canvas és a Camo Tiger Ripstop – nyújtják, mindezekkel új külsőt kap a Nike Air Force 1 Low, a Vandal Supreme High, az Air Force 1 Low Utility és az Air Max 95.

Az évek során a Nike és a Carhartt WIP is a detroiti és berlini klubok, illetve a Párizshoz, Londonhoz és Tokióhoz hasonló nagyvárosok utcai ellenkultúrájának meghatározó alakjai lettek. A kemény munka és a független kreativitás közös eszméivel a Nike x Carhartt WIP kollekció azokat ünnepli, akik a világ bármely pontján a városi kultúra alakulásának élvonalában járnak.

A kollekció darabjai december 6-tól lesznek elérhetők a nike.com weboldalon, a SNKRS és a SNKEARS alkalmazásokon keresztül, és egyes kiválasztott üzletekben.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X