Főoldal > AKTUÁLIS > Paris Hilton újra szingli, és már villantott is

Paris Hilton újra szingli, és már villantott is

celebkülföldi sztárParis Hiltonszexiszexi sztársztárvillantás
0

Írta:

Nem tűnik nagyon elkeseredettnek a szakítás után. 

Miután Paris Hilton szakított vőlegényével, Chris Zylkával, és döntésének súlyát demonstrálva az összes közös képüket eltüntette Instagramjáról, az örökösnő máris gondtalan szinglinek tűnik.

Sőt, a lazaságot picit túlzásba is vitte a napokban egy melbourne-i eseményen, ahol végül nemcsak új parfümjét villantotta meg.

A 37 éves celebhölgy húszas éveket idéző, ezüstös ruhája persze nemcsak a popsiját mutatta meg (na jó, legalábbis részben), hanem vékony, de nőiesen izmos lábait is. Ezekre pedig méltán büszke, hiszen évek óta rengeteget tesz alakja megőrzéséért.

„Igyekszem egészségesebben élni. Ennek jegyében számos, kisebb-nagyobb változást iktattam be az életembe. Például egy éve eldöntöttem, hogy nem iszom szénsavas üdítőket. Ettől szinte egyik napról a másikra vékonyabb lett a derekam” – árulta el korábban.

Sokak szerint az ilyesmi tényleg hozzájárulhat ahhoz, hogy valamivel vékonyabbnak tűnjünk, mások viszont az átfogó megoldásokban hisznek. Abban, hogy a vékonyabb alkat eléréséhez és megtartásához az életmódváltás vezethet.

Az örökösnő azt mondja, ő összességében véve is jobban figyel a táplálkozására, mint korábban, és igyekszik egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni például egészségtelenebb gyorséttermi kedvenceit: mondjuk hamburger és sült krumpli helyett általában pulykahúsos tekercset kér salátával.

„Ezen kívül imádom a zöld smoothie-kat, és rendszeresen fogyasztok különböző gyümölcs- és zöldségleveket. Több vitamint, zöldséget, gyümölcsöt, salátát és proteint viszek be a szervezetembe, mint korábban, és jobban is érzem magam a bőrömben” – nyilatkozta.

De persze irigylésre méltó vonalait nem tudná megőrizni, ha nem mozogna semmit. Egy ideig sokat járt konditerembe, és valósággal a testépítés szerelmese lett, de pár éve kerüli az edzőtermeket, mert ezek az exére emlékeztetik. „A kinti mozgásformákat viszont nagyon szeretem – mindent kipróbálok a síeléstől a jégkorongon át a szörfözésig. Mindig is nagyon aktív lány voltam, szeretek sportolni” – mondta.

A kinti mozgásformák mellé nemrégiben jött Paris életébe a Pilates, amit azonnal megszeretett. „Számtalan izmot átmozgat, és bár látszólag nem nehéz, azért az edzés végén lehet érezni, hogy egy kiadós sportoláson vagyunk túl” – magyarázta a híresség.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X