Főoldal > AKTUÁLIS > Paris Hilton így ünnepli eljegyzését

Paris Hilton így ünnepli eljegyzését

boldogságeljegyzésgyűrűParis Hiltonszerelemsztár
0

Írta:

Erre az alkalomra is különleges dolgot talált ki.

Mi lenne a legkülönlegesebb dolog, amivel eljegyzésed kapcsán meglepnéd ismerőseidet? Egy szép szerelmes Facebook poszt, egy sokat mondó fotó vagy talán egy különleges képeslap, amit a hozzátok legközelebb álló családtagok és barátok kapnának meg?

Hát, egy dologban biztosak vagyunk: valószínűleg nem úgy ünnepelnél, mint Paris Hilton, akinek a téli szünetben a sztárok kedvenc síparadicsomában, Aspenben kérte meg a kezét párja, Chris Zylka. Paris pedig ennek örömére vasárnap a Never Be Alone című szerelmes techno számához készült új klippel jelentkezett. Instagramon pedig azt ígérte követőinek, hogy hamarosan új albuma is megjelenik.

Persze zenei karrierjének újra tuningolása mellett most leginkább az tölti ki minden gondolatát, hogy milyen legyen az esküvője. Minden anyagi és egyéb lehetősége meglesz arra, hogy álomesküvőn mondja ki a boldogító igent szerelmének, de a pontos dátumot még ráérnek kitűzni – egyelőre az eljegyzésnek örülnek, de nagyon.

Paris biztosan szép menyasszony lesz, és szerintünk nem is kell őrült fogyókúrákkal sanyargatnia magát a nagy nap előtt, hiszen remek formában van. „Igyekszem egészségesebben élni. Ennek jegyében számos, kisebb-nagyobb változást iktattam be az életembe. Például egy éve eldöntöttem, hogy nem iszom szénsavas üdítőket. Ettől szinte egyik napról a másikra vékonyabb lett a derekam” – árulta el korábban.

Sokak szerint az ilyesmi tényleg hozzájárulhat ahhoz, hogy valamivel vékonyabbnak tűnjünk, mások viszont az átfogó megoldásokban hisznek. Abban, hogy a vékonyabb alkat eléréséhez és megtartásához az életmódváltás vezethet.

Az örökösnő azt mondja, ő összességében véve is jobban figyel a táplálkozására, mint korábban, és igyekszik egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni például egészségtelenebb gyorséttermi kedvenceit: mondjuk hamburger és sült krumpli helyett általában pulykahúsos tekercset kér salátával.

„Ezen kívül imádom a zöld smoothie-kat, és rendszeresen fogyasztok különböző gyümölcs- és zöldségleveket. Több vitamint, zöldséget, gyümölcsöt, salátát és proteint viszek be a szervezetembe, mint korábban, és jobban is érzem magam a bőrömben” – nyilatkozta.

De persze irigylésre méltó vonalait nem tudná megőrizni, ha nem mozogna semmit. Egy ideig sokat járt konditerembe, és valósággal a testépítés szerelmese lett, de pár éve kerüli az edzőtermeket, mert ezek az exére emlékeztetik. „A kinti mozgásformákat viszont nagyon szeretem – mindent kipróbálok a síeléstől a jégkorongon át a szörfözésig. Mindig is nagyon aktív lány voltam, szeretek sportolni” – mondta.

A kinti mozgásformák mellé nemrégiben jött Paris életébe a Pilates, amit azonnal megszeretett. „Számtalan izmot átmozgat, és bár látszólag nem nehéz, azért az edzés végén lehet érezni, hogy egy kiadós sportoláson vagyunk túl” – magyarázta a híresség.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X