Főoldal > AKTUÁLIS > Kiderült, mitől olyan vékony Paris Hilton dereka!

Kiderült, mitől olyan vékony Paris Hilton dereka!

alakderékdiétaDJétkezésfogyásParis Hiltonsztártáplálkozástestvékony
0

Írta: and

Nem lehet nem észrevenni, mennyire jó formában van manapság Paris Hilton, főleg a dereka lett vékonyabb, mint

Nem lehet nem észrevenni, mennyire jó formában van manapság Paris Hilton, főleg a dereka lett vékonyabb, mint amilyen korábban volt. A 34 éves híresség egy nemrég készült interjúban elárulta, mi a titok – legalábbis az ő véleménye szerint.

„Igyekszem egészségesebben élni. Ennek jegyében számos, kisebb-nagyobb változást iktattam be az életembe, például egy éve eldöntöttem, hogy nem iszom szénsavas üdítőket. Ettől szinte egyik napról a másikra vékonyabb lett a derekam” – vélekedett.

A DJ-ként szárnyait bontogató örökösnő azt is elárulta, hogy sokáig a Coca-Cola volt a kedvenc itala. És bár megtehette volna, hogy ebből a diétás verziót választja, nem tette, mert nem szereti a cukormentes kóla ízét.

Egyesek szerint az ilyen apró változások is sokat jelentenek egészségünk, fittségünk és persze vékonyságunk megőrzése érdekében, mások viszont nem hiszik, hogy csak a cukros, szénsavas üdítőkről való lemondás lenne Paris szuper alakjának titka.

A híresség persze nem is állítja, hogy csak ennyi lenne – elárulta, hogy sokkal jobban figyel a táplálkozására, mint korábban, és igyekszik egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni például egészségtelenebb gyorséttermi kedvenceit: hamburger és sült krumpli helyett rendszerint pulykahúsos tekercset kér salátával.

parishilton2.jpg ()

„Ezen kívül imádom a zöld smoothie-kat, és rendszeresen fogyasztok különböző gyümölcs- és zöldségleveket. Több vitamint, zöldséget, gyümölcsöt, salátát és proteint fogyasztok, mint korábban, és sokkal jobban is érzem magam a bőrömben” – nyilatkozta.

De persze irigylésre méltó vonalait nem tudná megőrizni, ha nem mozogna semmit. „Az edzőtermeket továbbra is kerülöm, viszont a kinti mozgásformákat nagyon szeretem – mindent kipróbálok a síeléstől a jégkorongon át a szörfözésig. Mindig is nagyon aktív lány voltam, szeretek sportolni” – mondta.

A kinti mozgásformák mellé nemrégiben jött Paris életébe a Pilates, amit azonnal megszeretett. „Számtalan izmot átmozgat, és bár látszólag nem nehéz, azért az edzés végén lehet érezni, hogy egy kiadós sportoláson vagyunk túl” – magyarázta a híresség.

Paris és a kondizás
A rossz nyelvek szerint azért állítja, hogy nem szereti az edzőtermeket, mert azok korábbi szerelmére, Cy Waitsre emlékeztetik. Miatta anno a testépítés szerelmese lett, és alig tudták kirángatni a konditeremből – ez persze a szakítás után megváltozott. A híresség ezután kereste egy ideig a számára legmegfelelőbb mozgásformát, és most úgy tűnik, a Pilatesben meg is találta azt, amire szüksége van.

Forrás: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X