Főoldal > AKTUÁLIS > Diane Krugernél boldogabb anyukát rég láttunk

Diane Krugernél boldogabb anyukát rég láttunk

anyaDiane Krugerkismamakülföldi sztárnorman reedusszerelemsztársztárpárszülésterhesvárandósvárandósság
0

Írta:

Várandósságát sokáig titkolta, a kicsivel viszont elég hamar lefotózták.

November 2-án született meg egyik kedvenc sztárpárunk, Diane Kruger és Norman Reedus kisbabája. És bár a színésznő a terhességet is titkolta, ameddig csak tudta (augusztusban fotózták le először méretes pocakjával), kisbabáját a születése után négy héttel már „megmutatta” a világnak – igaz, csak babakocsiban.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a 42 éves színésznőnek és 49 éves párjának kisfia vagy kislánya született-e, de az tény, hogy ők ketten nagyon boldogok – ezt Diane arcán is láthatod, szerintünk nála boldogabban egy anyuka sem sétáltatja a kisbabáját.

Az ismert színésznő élete úgy alakult, hogy 40 felett lett először anyuka, ami manapság már korántsem számít egyedi esetnek. És valószínűleg mindent meg is tett azért, hogy a kicsi egészséges legyen – annál is inkább, mert évek óta nagyon figyel magára.

„Persze megnézem, hogy mit eszem, de nem a súlyom miatt, hanem mert figyelek az egészségemre. A bio ételeket részesítem előnyben, a finomított élelmiszereket viszont kerülöm” – nyilatkozta néhány évvel ezelőtt. Majd elárulta, hogy a forgatásokon olykor túl feszített a tempó, olyankor pedig néha előfordul, hogy egész nap semmit sem eszik.

„Egyszerűen elfelejtem, hogy ennem is kellene, és mivel mindig el vagyok foglalva, az egész nap is eltelhet anélkül, hogy eszembe jutna az evés. Úgy érzem, minden filmem után csont és bőr leszek” – tette hozzá.

De a híresség azt is hangsúlyozta, hogy egyébként egészséges viszonyban van az ételekkel és saját testével is. „Szeretek enni, sőt, sütni és főzni is. Amikor például legutóbb vendégeim voltak a Los Angeles-i otthonomban, bárányt sütöttem, és gyakorlatilag egész nap éreztük az illatát. Élvezet volt elfogyasztani ezt a finomságot” – mondta.

Diane büszke vékony termetére és tartására, amit minden bizonnyal táncos múltjának köszönhet: gyermekként balerinának készült, és szép sikereket ért el a balettben, ám egy sérülés miatt abba kellett hagynia.

„Ma már főleg akkor táncolok, ha elmegyek szórakozni. Emellett a kinti mozgásformák a kedvenceim: ha Párizsban járok, szinte biztos, hogy biciklit bérelek és körbekerekezem a várost. Ha pedig Los Angelesben vagyok, a hegyek felé veszem az irányt és túrázom egyet” – mesélte.

Diane tippjei a gyönyörű bőrért

Amikor arca szépségéről és ragyogásáról kérdezték, a színésznő olyan dolgokat emelt ki, ami szerinte bárkinek segíthet a szép bőr elérésében. „Ne dohányozz, igyál sok vizet és aludj 9 órát. Emellett ha lehet, ne terheld erős sminkkel a bőröd, és minden este figyelj a tisztításra és a hidratálásra. Ha pedig kimész a szabadba, a napkrémed ne hagyd otthon” – tette hozzá.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X