Főoldal > AKTUÁLIS > Heather Locklear kórházba került

Heather Locklear kórházba került

elvonóheather lockearidegekkülföldi sztármelrose placepszichiátriarehabszínésznősztár
0

Írta:

Egyelőre bent is marad.

Nyugtalanító hírek érkeztek Heather Locklearről: az 57 éves színésznő – akire talán te is a Melrose Place-ből emlékszel – november végén alighanem komolyabb idegösszeomlást kapott. Bevitték a pszichiátriára, ahol orvosai úgy döntöttek, egyelőre bent is marad, legalább 14 napra.

Nem ez az első eset idén, amikor arról olvastunk, hogy a sztárnál valami nincs rendben. Még június végén a TMZ-n láttuk a hírt, hogy a hírességet letartóztatták, mert bántalmazta szüleit, végezni akart magával, majd a kiérkező rendőrök egyikére is rátámadt. A színésznőt akkor nagyjából egy nap múlva óvadék ellenében szabadlábra helyezték. De nem sokkal ezután ismét kihívták hozzá a rendőröket, mert túladagolta magát az otthonában. Ezután elvonóra ment.

Pedig néhány éve még úgy tűnt, az egészsége tényleg nagyon fontos a számára. Igyekezett egészségesebben étkezni – mint elmondta, egyébként szereti a gyorséttermi kosztot és a nachost, de mivel lánya, Ava a gyümölcsöket, zöldségeket és a sushit részesíti előnyben, igyekszik ő is ilyesmikkel telepakolni a tányérját. “Vicces, hogy én próbálom nevelni őt, miközben ő mutat nekem példát, hogyan élhetnék egészségesebben” – nyilatkozta néhány éve.

Mivel már fiatalkorától kezdve szeretett sportolni, ezen csak egy kicsit kellett változtatnia harmincas éveiben – kedvenc mozgásformája, a futás mellett elkezdett súlyzós gyakorlatokat is végezni. Negyvenes éveiben személyi edzővel kezdett sportolni, illetve már futópadon rótta a kilométereket, emellett beleszeretett a jógába.

A színésznőnek a korai edzések váltak be leginkább: minden reggel 7-től egy órán át sportolt a konditeremben személyi edzőjével. Ehhez persze nem volt mindig kedve, de megtanulta, hogyan motiválja saját magát. „Miközben öltözöm, azt mondogatom magamban: oh, guggolás és kitörés, mennyire szeretem ezeket. Ma reggel csinálok belőlük még egy plusz sorozatot” – árulta el régebben.

Heather manapság pszichés problémái miatt valószínűleg nem tud nap mint nap az edzésekre is koncentrálni, de ha ismét összeszedi magát egy kicsit, talán fokozatosan újra hozzászoktatja majd magát a mozgáshoz. Kezdetnek elég egy kellemes séta a természetben, másnap egy kis jóga, harmadnap pihenőnap, negyedik nap pilates… vagy amihez kedvet érez. Reméljük, a színésznő mielőbb felépül, hiszen van egy lánya, Ava, aki miatt mindenképp érdemes lenne sokkal jobban vigyáznia az egészségére.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X