Főoldal > AKTUÁLIS > Légy te is egészséges és fitt Heather Locklear tippjeivel!

Légy te is egészséges és fitt Heather Locklear tippjeivel!

családegészségfittségmozgásszépségsztártanács
0

Írta: and

Ha bármelyik hollywoodi sztártól tanácsokat kérhetnél, hogyan őrizd meg egészséged, fittséged és szépséged, talán te is Heather Lockleart kérdeznéd, hiszen a Melrose Place színésznőjének vonalai nem árulják el, hogy már nemcsak a negyedik, hanem az ötödik ikszet is elérte: szeptember 25-én ünnepli 50. születésnapját. Heather viszont úgy tűnik, fittyet hány a korára, sőt, elmondása szerint […]

Ha bármelyik hollywoodi sztártól tanácsokat kérhetnél, hogyan őrizd meg egészséged, fittséged és szépséged, talán te is Heather Lockleart kérdeznéd, hiszen a Melrose Place színésznőjének vonalai nem árulják el, hogy már nemcsak a negyedik, hanem az ötödik ikszet is elérte: szeptember 25-én ünnepli 50. születésnapját.

Heather viszont úgy tűnik, fittyet hány a korára, sőt, elmondása szerint nagyon tetszik neki az idő múlása. „Sokkal magabiztosabb lettem, mint amilyen húsz évvel ezelőtt voltam, és őszintén mondom, hogy manapság szerintem sokkal jobban is nézek ki, mint akkoriban” – árulta el egy interjúban.

Persze téged is biztosan az érdekel, honnan ez a magabiztosság, pozitív szemlélet és életöröm, ami árad a színésznőből. Nos, Heather egy magazinnak elárulta: van egy 10 pontos listája, amit te is kitehetsz a faladra – nem lesz nehéz eszerint alakítanod a mindennapjaidat.

1. Sajátítsd el mielőbb a helyes szokásokat!

Heather már gyerekkorában imádott mozogni: eleinte baseballozott és futott, majd a harmincas éveiben elkezdett súlyzós gyakorlatokat is végezni a futás mellett. Negyvenes éveiben személyi edzővel kezdett sportolni, illetve már futópadon rója a kilométereket, emellett valósággal beleszeretett a jógába. A színésznőnek a korai edzések váltak be leginkább: minden reggel 7-től egy órán át mozog a konditeremben személyi edzőjével.

2. Akkor se mondj nemet a mozgásra, ha épp nincs kedved hozzá!

Bizony, olykor a csinos sztárnak is nehezére esik a reggeli edzés, ám megtanulta ráhangolni magát a gyakorlatokra. „Miközben öltözöm, azt mondogatom magamban: oh, guggolás és kitörés, mennyire szeretem ezeket. Ma reggel csinálok belőlük még egy plusz sorozatot” – árulta el.

3. Hallgass a gyerekeidre (vagy a rokonságban lévő kicsikre)!

Heathernek sokat segített a lánya abban, hogy az egészségesebb ételeket válassza: „Ava imádja a zöldségeket, a gyümölcsöket és a sushit” – mondta. Majd hozzátette: kissé ironikusnak érzi, amikor miatta kell megállni valamelyik gyorsétteremnél, mert nachost szeretne enni, lánya viszont nem nagyon szereti a gyorséttermi kosztot. „Különös, hogy én akarok pozitív példát mutatni neki, miközben ő nevel engem egészségesebb életmódra” – tette hozzá.

4. Mindig ragaszkodj a családodhoz!

A színésznő elárulta, hogy nemcsak szüleivel és testvéreivel szoros a kapcsolata, hanem ma is jóban van két ex-férjével, Tommy Lee-vel és Richie Samborával. A család, illetve egymás támogatása jó érzésekkel tölti őt el, és mivel tudja, hogy mindenki szereti őt, sokkal erősebbnek is érzi magát.

5. Engedj meg olykor egy kis csajos kényeztetést!

A családjával töltött idő mellett Heather a barátnőivel múlatja legszívesebben az időt. Néha megnéznek egy jó filmet, máskor elmennek masszázsra, pedikűrre és manikűrre, vagy csak beülnek valahová és kibeszélik magukat, ami mindnyájukat gyorsan jó kedvre hangolhat.

6. Védd a bőröd!

Korábban a színésznő is imádta csokibarnára süttetni magát a napon, ám 30 éves korától kezdve nem teszi ki bőrét erős sugárzásnak. Ha mégis a napra megy, 60-as faktorszámú naptejet használ. Emellett minden este lemossa a sminkjét, és a hátán alszik, hogy ezzel is késleltesse a ráncok kialakulását.

7. Szánj időt magadra!

Heather a stresszes hétköznapokon legszívesebben egy-egy masszázzsal kényezteti magát, emellett olykor igényli, hogy egy kis időre egyedül maradhasson. Ettől kiegyensúlyozottabbnak érzi magát, másrészt hálát ad, hogy van családja és barátai, akiknek szinte azonnal megérzi a hiányát.

8. Imádkozz vagy adj hálát!

A színésznő vallásos, ezért több élethelyzetben is elmormol egy-egy imát, de reggel és este mindenképpen imádkozik. Ha nem vagy az ima híve, az is jó, ha esténként átgondolod, aznap mi történt veled, és hálát adsz a sorsnak a sok jóért, illetve a közelgő lehetőségekért.

9. Érezd jól magad!

Bármit csinálsz is épp, próbáld meg magad jól érezni a feladat végrehajtása közben – legyen az egy nehéz munkahelyi ügy, egy születésnapi torta elkészítése vagy épp a kiskutyád fürdetése.

10. Nézd a dolgok jó oldalát!

Miután elvált Richie Samborától, sokan azt hitték, Heather összeomlik, hiszen a második házassága is sikertelennek bizonyult. Ő viszont így nyilatkozott: „Ez az én új esélyem, hogy Avára, önmagamra és a céljaimra fókuszálhassak.”

+1: A szerelem is fiatalít!

Heather 2007-ben kezdett randizni Jack Wagnerrel, akivel anno a Melrose Place-ben is együtt játszott. A találkozásokból nagy szerelem lett, és a színész már meg is kérte csinos párja kezét. Heather valósággal ragyog a boldogságtól, tehát az ő esete is remekül példázza, hogy a szerelem csak még szebbé, ellenállhatatlanabbá és nem utolsó sorban fiatalabbá is varázsolja az embert. 

Heather szépségtippjei:

– Ha a sok edzés eredménye már látható az alakodon, viselj szűk farmert! Ebben csak még ellenállhatatlanabbnak látszol majd!
– Kenj fel egy kis szájfényt, ettől egész lényed ragyogni fog!
– Próbáld ki a farmer és fehér top kombinációt, neked is remekül fog állni, és garantált, hogy a férfiak is azonnal észrevesznek majd!

Fotó: Profimedia.hu

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X