Főoldal > aktualis > Mi kerüljön a gasztronindzsa és a sufni-mester fája alá?

Mi kerüljön a gasztronindzsa és a sufni-mester fája alá?

ajándékajándéktippekkarácsonykarácsony 2018karácsonyi ajándéktipp
0 0

Írta:

Karácsonyi ajándéktippek férfiaknak.

A moziban is a saját roquefortját majszolja, percenként méri a pulzusát vagy rosszul van, ha összekevered Frankensteint a teremtményével? Személyre szabott karácsonyi tippjeinkkel idén az ínyencektől a kultúrsznobokig mindenkit elkápráztathatsz!

Young couple in santa hats sitting at home near christmas tree

Az adrenalin-vadász: A visszafogottabb sportembereknél nem lőhetünk mellé egy uszoda vagy egy fitness bérlettel, a haladókat pedig nyugodtan dobjuk be a mélyvízbe egy ejtőernyős ugrás, lövészet vagy MMA edzés-kuponnal. Egy „mindent mérő” okosóra is bekerülhet a fa alá, hogy biztosan ne álljon meg napi 10 000 lépés alatt, de végső esetben néhány kiló fehérjére is kerülhet piros masni. 

A kultúrharcos: Ő az, akinek még biztosan van DVD lejátszója és könnyekig meghatódik egy díszdobozos Fellini-összestől, de egy szofisztikáltabb színház-, vagy hangversenybérlettel, szépirodalmi csemegével is levehetjük a lábáról. Vigyázzunk a közhelyekkel, kerüljük a mindig teltházas előadásokat és a bestsellereket! Alternatív produkciók, Machiavelli olasz nyelven és barokk kamarazene vezet a szívéig.

A gasztronindzsa: Az utca másik végéről is megállapítja a cabernet korát, szerinte Gordon Ramsay csak egy puhaszívű Mary Poppins, a whisky és whiskey közti különbséget pedig hamarabb ismerte, mint az abc-t. Asztalfoglalás egy gourmet étterembe, ajándékdobozos kiadás Skócia kedvenc arany nedűjéből, a The Famous Grouse-ból, vagy egy különleges főzőtanfolyam a maszáj konyha kincseivel dobogtatja meg az ízlelőbimbóit.

A stílusspíler: Egyszerűen nem lehet slamposságon kapni. A közértbe is a legszebb mandzsettagombját kapja fel, tudja, mi fán terem a burgundi vörös és a szemüvegkerete összhangban van a zoknijával. Emeljük a gardróbja fényét prémium bőrkesztyűvel vagy pénztárcával, elegáns nyakkendővel.

A magyar vándor: Minden vagyona elfér egy bőröndben, az őszi szünetet New Yorkban, a szilvesztert pedig az Amazonas partján tölti. Wifivel táplálkozik, a lebomló bambusz étkészlete nélkül egy lépést sem tesz és megvan a véleménye az all inclusive-nyaralókról. Egy strapabíró hátizsáknak, polaroid fényképezőgépnek, kis méretű masszázslabdának vagy műanyagmentes kulacsnak mindig örül.

A sufni-mester: Szerelő még nem járt nála, hiszen egy gyufaszállal és egy használt rágóval mindent meg lehet javítani. Maga faragta a teásszekrényét és valószínűleg övé a világ legnagyobb szögkészlete. Tegyük szebbé a karácsonyát egy limitált kiadású, vintage szerszámkészlettel, csillogó ütvefúróval vagy egy hétvégi kárpitozás workshoppal!

Forrás: RedLemon


További cikkeink a témában

allergiabetegség

A bűnösök: az allergia 9 fő oka

Írta:
7 órája 0 0

Közel hárommillió magyar lakos életét keseríti meg allergia, mely a legyengült szervezet a légutakba került valamilyen külső anyaggal szemben történő túlérzékenységének következményeként a légutak akut (rövid ideig tartó) vagy krónikus (tartós) gyulladásos ingerlékenységét jelenti.

egészséggasztro

A nagymama lekvárjának titka

Írta:
tegnap 0 0

A régi falusi konyhán kétféle gyümölcsből készült általában lekvár: sárgabarackból és szilvából. Bár a választék nem volt túl széles, de kárpótoltak ezért mindenkit a csodálatos ízek, amik télen is felidézték a nyár és ősz gyümölcseinek gazdag zamatait.