Főoldal > AKTUÁLIS > 3 rémes ruhaköltemény a Golden Globe gáláról

3 rémes ruhaköltemény a Golden Globe gáláról

Anne HathawayGolden GlobeHeidi Klumkülföldi sztárlucy liumodellszexi modellszínésznősztár
0

Írta:

Meg fogsz lepődni, kik viselték ezeket.

Vasárnap este rendezték meg a 76. Golden Globe díjátadó gálát a Beverly Hills-i Beverly Hilton hotelben. A hírességek közül voltak szép számmal, akik lélegzetelállító estélyikben érkeztek – gyönyörű volt például Lady Gaga és Halle Berry is –, viszont, ahogy az ilyenkor lenni szokott, néhányan igencsak benézték ezt az öltözködés dolgot.

Ráadásul elég meglepő, hogy kik, hiszen a következő három híresség nemcsak csinosan, hanem jó ízléssel is szokott felöltözni a különböző eseményekre, gálákra. De a három sztárból kettő, Anne Hathaway és Lucy Liu ruhája egyértelműen túl sok volt.

Ugye, hogy furcsa szetteket választottak? Pedig csak egy kicsit kellett volna jobban megerőltetniük magukat, ugyanis csinos alakjukon szinte bármi jól áll (ami ízléses). Anne például nagyon odafigyel arra, hogy egészséges életeket válasszon, így szívesen fogyaszt például juh- és kecskesajtot, görög joghurtot, halat, tojást, friss zöldségeket, gyümölcsöket, mandulát és mandulatejet. Ha pedig csak a saját fittsége megőrzése érdekében edz, nem pedig forgatásra készül, akkor beéri egy kis futással, túrázással, bringázással, súlyzós gyakorlatokkal vagy vízi- és vízparti mozgásformákkal. Ő is hisz abban, hogy az életmódunk határozza meg az életminőségünket.

Ami Lucy-t illeti, ő is elképesztően csinos és fitt – ezt futással, bicajozással, túrázással, úszással, és a sztártréner Teddy Bass tanácsait követve érte el.

A Golden Globe gála top 3 legrémesebb ruhakölteményének listáján még egy sztárhölgyemény szerepel, ő pedig nem más, mint Heidi Klum – az ő ruháját nem is értjük (kicsit lejjebb mutatjuk meg). Pedig az ismert modell bátran megmutathatta volna valami igazán gyönyörű, testhez álló ruhában az alakját, mert 45 évesen is bombaformában van!

Persze ezt az alakot neki sem adják ingyen – rendesen megdolgozik érte. Rendszeresen edz a sztáredző David Kirsch-sel, akinek tanácsai alapján kardió- és súlyzós gyakorlatokból álló tréninget iktat be, hetente néhányszor. Ami pedig az étrendjét illeti, legszívesebben friss hozzávalókból készített falatokat választ, és ha csak teheti, ő főz a családjára. Azt mondja, az odafigyelés mellett önfegyelmének is nagy szerepe van abban, hogy meg tudja őrizni vékony alakját. De azért ő sem tud ellenállni néhány finomságnak: kedvenc nasijai közé tartozik többek közt a Brie sajt, a nyers mandula, a méz és a görög joghurt is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X