Főoldal > AKTUÁLIS > Halle Berry dekoltázsa volt a gála sztárja

Halle Berry dekoltázsa volt a gála sztárja

dekoltázsHalle Berrykülföldi sztárPirelliszexiszínésznősztár
0

Írta:

Egy biztos: nem lehetett nem észrevenni!

Halle Berry sokak szerint a világ egyik legszebb és legszexibb színésznője, és ő igyekszik is rászolgálni erre. Nemrég a Pirelli 2019-es naptárjának milánói bemutató gáláján például ebben a mega-giga dekoltázst villantó Aadnevik ruhában jelent meg, bebizonyítva, hogy az életkor csupán egy szám. Ő pedig köszöni szépen, 52 évesen is remekül érzi magát a bőrében – és persze még mindig nagyon is képes levenni a lábukról a férfiakat.

Halle-t egyébként nem érdekli az életkora. Azaz hogy talán egy dolog miatt mégis: úgy véli, ahogy egyre idősebbek leszünk, úgy válunk egyre magabiztosabbakká. „Az idő múlása nemcsak ijesztő lehet, hanem csodálatos dolog is. Én például nagyon boldog és hálás vagyok, hogy másként tekinthetek néhány dologra, például az anyaságra is” – nyilatkozta korábban.

És bár Nahla modell apukájával, Gabriel Aubry-val azóta elváltak útjaik, Halle-ra nem sokkal később újra rátalált a szerelem. A francia sármőrről, Olivier Martinezről sokan úgy gondolták, végre elhozhatja azt a kiegyensúlyozottságot és boldogságot a színésznő életébe, amire régóta vágyott. De házasságuk megromlott, és bár Olivier Martinez nem akart válni, végül mégis vége lett a dolognak.

Halle most nincs tehát túl jó időszakban, ami az egészségére is kihathat. Nála ez fokozott kockázattal jár, hiszen 1989-ben kiderült, hogy cukorbeteg, akiknek a stresszt fontos lenne kerülni. Egyébként eddig is sokat tett az egészségéért: szinte csak zöldségeket, salátákat, sovány húst eszik, és a cukrokkal nagyon óvatosan bánik.

Emellett rendszeresen ellenőrzi a vércukorszintjét és sokat mozog: minden nap, de legalább heti 4-5 alkalommal 90 percet szán sportolásra. Ilyenkor kardió gyakorlatokat végez, például fut, kerékpározik, ellipszistrénerezik, lépcsőzik vagy úszik. Ezt követően pedig 10 percen át súlyzós gyakorlatokat és felüléseket végez, amit guggolásokkal és kitörésekkel egészít ki.

Várandósságai alatt is sportolt: jógázott, tornázott, sokat sétált, ugyanakkor betartotta azt a szabályt, hogy amikor a mozgás nem esik annyira jól, akkor nem szabad erőltetni. „Nagyon élvezte a terhességeit. A második babát várva folyton arról beszélt, hogyan rendezik majd be a babaszobát. Halle imádja a gyerekeket, és annyira várta a kisfia születését.” – mondta akkoriban a színésznő egyik ismerőse.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X