Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad topformában Victoria Beckham

Így marad topformában Victoria Beckham

csinosdiétadivatkülföldi sztárspice girlsztárVictoria Beckham
0

Írta:

Nem szuperdiétákkal marad karcsú, de akkor mi a titka? Erről nemrég ő maga mesélt egy interjúban.

Victoria Beckham évek óta őrzi törékeny alakját, és persze, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, folyamatosan mennek is a találgatások, hogy vajon mivel marad vékony: vajon koplalással vagy szigorú diétával őrzi a vonalait? Nos, a Spice Girlből lett divatguru elmondása szerint ezek közül egyik dolgot sem veti be – ellenben minden nap közel két órát edz.

A 44 éves világsztár minden reggel fél 6 és 6 között kel, és futópadra pattan, ahol háromnegyedórás futással indítja a napot. Hogy jobban teljen az idő, dokumentumfilmeket néz, vagy azokat a műsorokat, amiket felvett előző nap. Ezt a 45 percet tehát énidőnek is szánja, és maximálisan ki is élvezi. “Csak ilyenkor van időm tévét nézni, és mindig alig várom” – mondta. Majd hozzátette: ezt követően személyi edzőjével dolgozik 30 percet lábra, 30 percet karra, majd plank gyakorlatok következnek.

A reggeli edzést követően viszi iskolába a gyerekeit, de persze, mint minden családnál, néha náluk is borul a szépen elrendezett napirend. “Van, hogy csak az edzés feléig jutok, amikor el kell szaladnom a srácokkal a suliba. Aztán amikor hazaérek, folytatom. A sport számomra nagyon pozitív dolog, és most már része annak, aki vagyok” – nyilatkozta.

De mindannyian sejthetjük, hogy ez nem volt mindig így, sőt, volt idő, amikor el sem tudta volna képzelni a világ a folyton tűsarkakon tipegő Spice Girlről, hogy edzőcipőt húzna. A rossz nyelvek szerint elképesztő diétákat vetett be vékony alakja megőrzéséért, állítólag napokig képes volt magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vizet ivott. Sőt, olyasmit is írtak róla a pletykalapok, hogy olykor csak alkoholból szerezte be a szükséges kalóriákat.

Ezek a hírek – vagy inkább híresztelések – viszont Victoriát a mai napig nem érdeklik. Számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja. Nekik szeretne pozitív példát mutatni, és miattuk akar sokáig élni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X