Főoldal > AKTUÁLIS > Miért pofozta fel Emma Stone-t Rachel Weisz?

Miért pofozta fel Emma Stone-t Rachel Weisz?

Emma Stonefilmforgatáskülföldi sztárpofonRachel Weiszszínésznősztár
0

Írta:

Emma elmondása szerint nem borult ki túlzottan a dologtól, de azért mi biztosak vagyunk abban, hogy meglepődött.

A sztárok közt sem ritkák a konfliktusok, ellentétek, eldurvuló közösségi médiás beszélgetések… de Emma Stone és Rachel Weisz esetében nem ez vezetett erőszakhoz, hanem egy filmjelenet forgatása: Emma úgy emlékszik, nem igazán beszélték meg előre, hogy A kedvenc című film egyik jelenetének felvételén Rachel tényleg, igazából pofon fogja vágni őt.

“Mivel dolgoztam előtte színpadon, megtanultam, milyen érzés, hogyan fogadjam, mennyire mozduljak bele, szóval túlságosan nem borultam ki tőle” – mesélte a bal oldali képen látható Emma Stone.

Emma egyébként elég vicces lány, szóval mi biztosak vagyunk benne, hogy ezt a jelenetet is próbálta humorosan felfogni, talán még viccelődtek is ezen Rachellel később (de persze simán lehet, hogy mégsem). Egyébként nemcsak vicces, hanem nagyon csinos is, ám az alakját nem szigorú diétáknak köszönheti.

Sőt, az ilyesmit évek óta elutasítja, mert szerinte a fogyókúrák túl szigorúak és nem is egészségesek. „Mitől jó az, ha csak egy kis csirkét ehetsz néhány szem babbal, és mellette napi két órákat edzel? Nem fogok éhezni, vagy megszállottan edzeni, még a munkám kedvéért sem” – nyilatkozta korábban.

A sztár igyekszik odafigyelni a kiegyensúlyozott táplálkozásra: a sovány húsok, gyümölcsök és zöldségek mellett némi szénhidrátot is bevisz a szervezetébe. És bár ő sem ébred minden reggel úgy, hogy boldog azzal a testtel, amiben él, azért megpróbálja a legjobbat kihozni magából.

„Persze, vannak néha gondjaim magammal, és a testemmel, de tőlem sosem fogjátok azt hallani, hogy jajj, de undorítóan nézek ki” – mondta. Majd hozzátette: nem edzőtermi mozgásformákkal tartja fitten magát, mert nem szeret zárt helyen sportolni.

„A futás nem tesz jót a térdemnek, a súlyzózást pedig unalmasnak tartom. Ezek helyett, ha csak tehetem, inkább úszni megyek, vagy sétálok egy nagyot, mert ezeket a mozgásformákat nagyon kedvelem” – árulta el.

Emma azt sem titkolja, hogy az extrém sportok sem állnak tőle távol: a sziklamászást például kifejezetten szereti. „Ez a sport javítja az állóképességet, emellett nagyon gyors és látványos módja az izomzat kidolgozásának” – mesélte egy interjúban.

De azt sem tagadta, hogy szívesen jár Pilates órákra, és ha egy-egy filmszerepre készül, bizony előkerülnek az általa unalmasnak tartott súlyzók is. Olyankor kisebb súlyokkal dolgozik, hogy szép, nőiesen izmos karjait még tovább tökéletesítse.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X