Főoldal > AKTUÁLIS > Emma Stone divattörténelmet írt

Emma Stone divattörténelmet írt

Emma Stoneoscar-díjszínésznősztár
0

Írta:

Az immár Oscar-díjas színésznő Audrey Hepburn nyomdokaiba lépett.

Sokan nemcsak a valaha volt legelképesztőbb bakira fogunk emlékezni a vasárnapi Oscar-gála után – nevezetesen, hogy a Holdfény lett a legjobb film, de véletlenül a Kaliforniai álmot hirdették ki helyette –, hanem arra is, hogy Emma Stone kapta a legjobb színésznőnek járó aranyszobrocskát.

Ha láttad a Kaliforniai álmot, akkor biztosan nem felejtetted el az alakítását, ahogyan azt a ruhát sem fogod, amiben átvette az Oscart. A Mirror világított rá, hogy ebben az estélyiben tulajdonképpen Audrey Hepburn nyomdokaiba lépett a bájos sztár, ugyanis Emma az első olyan színésznő, aki Givenchy-ben vette át a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat 1954 óta.

Abban az évben, a 26. Oscar-gálán Audrey Hepburn kapta meg ezt az elismerést, a Római vakációban nyújtott alakításáért, az általa akkor viselt fehér Givenchy ruha pedig azóta minden idők egyik leghíresebb Oscar-díjátadón viselt ruhájává vált.

De visszatérve Emmára – nos, ő a rá jellemző tüneményes stílusban vette át a díját, beleszőve köszönőbeszédébe rengeteg nevet, családjától a barátain át a Kaliforniai álom stábjáig, a film rendezőjéig, és természetesen a produkcióban vele együtt brillírozó partneréig, Ryan Goslingig, akinek külön megköszönte, hogy megnevettette őt. Majd azt is elmondta, hogy mindenkit egyenként megkeres és megölelget majd, amint a lélek újra visszatér a testébe – ezen a vicces kijelentésén a gála vendégei nagyon jót derültek.

Emma nemcsak vicces lány, hanem nagyon csinos is. De ha azt gondolod, hogy ezt szigorú diétáknak köszönheti, akkor tévedsz: az ilyesmit évek óta elutasítja, mert szerinte a fogyókúrák túl szigorúak és nem is egészségesek. „Mitől jó az, ha csak egy kis csirkét ehetsz néhány szem babbal, és mellette napi két órákat edzel? Nem fogok éhezni, vagy megszállottan edzeni, még a munkám kedvéért sem” – nyilatkozta korábban.

A sztár igyekszik odafigyelni a kiegyensúlyozott táplálkozásra: a sovány húsok, gyümölcsök és zöldségek mellett némi szénhidrátot is bevisz a szervezetébe. És bár ő sem ébred minden reggel úgy, hogy boldog azzal a testtel, amiben él, azért megpróbálja a legjobbat kihozni magából.

„Persze, vannak néha gondjaim magammal, és a testemmel, de tőlem sosem fogjátok azt hallani, hogy jajj, de undorítóan nézek ki” – mondta. Majd hozzátette: nem edzőtermi mozgásformákkal tartja fitten magát, mert nem szeret zárt helyen sportolni.

„A futás nem tesz jót a térdemnek, a súlyzózást pedig unalmasnak tartom. Ezek helyett, ha csak tehetem, inkább úszni megyek, vagy sétálok egy nagyot, mert ezeket a mozgásformákat nagyon kedvelem” – árulta el.

Emma azt sem titkolja, hogy az extrém sportok sem állnak tőle távol: a sziklamászást például kifejezetten szereti. „Ez a sport javítja az állóképességet, emellett nagyon gyors és látványos módja az izomzat kidolgozásának” – mesélte egy interjúban.

De azt sem tagadta, hogy szívesen jár Pilates órákra, és ha egy-egy filmszerepre készül, bizony előkerülnek az általa unalmasnak tartott súlyzók is. Olyankor kisebb súlyokkal dolgozik, hogy szép, nőiesen izmos karjait még tovább tökéletesítse.

Fotó: Mirror

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X