Főoldal > AKTUÁLIS > Celine Dion ijesztően néz ki

Celine Dion ijesztően néz ki

Celine Dionénekesnőfogyáskülföldi sztársztár
0

Írta:

Már szinte csak árnyéka egykori önmagának – rajongói szerint valami nagyon nincs rendben az énekesnővel.

Celine Dion mindig is vékony alkatú volt, de az utóbbi időben mintha még tovább fogyott volna – a párizsi divathéten készült fotóit látva legalábbis erre következtetnek sokan, köztük mi is. Az 50 éves énekesnő arca beesett, és még a luxusholmik rétegein át is felsejlik, hogy csont és bőr.

Rajongói szerint ez így nagyon nincs rendjén, aggódnak is rendesen a világsztárért, aki szerint viszont mindenkinek le kéne végre nyugodnia – állítása szerint ő ezt magáért csinálja, mert erősnek, magabiztosnak, szexinek és nőiesnek akarja érezni magát. Ő így tetszik magának. Hát, nem tudjuk… neked mi a véleményed az új, “szexi és nőies” Celine-ről?

Az énekesnő testi-lelki egészségét igencsak megviselték az elmúlt évek. Tavaly hosszasan bajlódott egy makacs fülbetegséggel, emellett pedig valószínűleg lelkileg sincs egészen jól. Három évvel ezelőtt, 21 év házasság után vesztette el a férjét, René Angelilt, akivel 12 évesen ismerkedett meg. René volt a menedzsere, a bizalmasa, a legjobb barátja – ő volt az egyetlen férfi, akit Celine valaha megcsókolt, és akit élete szerelmének nevezett.

Az énekesnő korábban elismerte, hogy a gyász időszaka borzasztóan megviselte őt és gyerekeit is, de a férje egyben rengeteg erőt is adott neki a folytatáshoz. Celine azt is tudja, hogy nagyon figyelnie kell egészségére – elsősorban a gyerekei, másrészt saját maga miatt is, és persze azért, hogy minden feladatát teljesíteni tudja egy-egy zsúfolt napon is.

„Nem vagyok képes csupán salátán és nyers zöldségeken élni, hiszen aktív, dolgozó anyukaként tápláló ételekre van szükségem, melyek egész napra energiával látják el a testem” – nyilatkozta korábban Celine, hozzátéve, hogy fogyókúrázni nem tud, és nem is akar.

„Persze, nem tagadom, hogy azt azért megnézem, miből mennyit eszem, de nem diétázom” – mondta. Majd hozzátette, hogy az egész napos rohanás után edzeni nincs ideje, viszont egy-egy szabadnapot szívesen fordít golfozásra, ami testének és lelkének is jól esik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X