Főoldal > AKTUÁLIS > Így sem láttad még Celine Diont

Így sem láttad még Celine Diont

Celine Diondivaténekesnőkülföldi sztárstílussztár
0

Írta:

Azt már tudtuk, hogy szokatlan a stílusa, de azt nem, hogy ennyire…

„Elveszett a divat poklában, de még mindig úgy énekel, mint egy angyal” – írta egy hozzászóló a napokban a Daily Mailen Celine Dionról megjelent cikk alatt. Hogy mire utalt, azt te is láthatod az alábbi képen. A fantasztikus hangú világsztár ugyanis egy finoman fogalmazva is elég furcsa outfitben érkezett meg Tajvanra: egy érdekes, sportos szettet viselt arany magassarkúval.

A kommentelők többsége azt írja, vegyen már fel egy stylistot (állítólag van neki, és talán ő áll a különös szettek hátterében), mások szerint viszont a lényeg, ha Celine jól érzi magát a bőrében, boldog, jól énekel – így rajongóit is boldoggá teszi.

A világsztárnál egyébként az igazi boldogság rég nem látott vendég. Tavasszal több koncertjét le kellett mondania közel másfél évig elhúzódó fülbetegsége miatt – reméljük, azóta teljesen jól van –, azt megelőzően pedig férje, René Angelil elvesztésével kellett megbirkóznia.

Párja halála nagyon megviselte: most már a lehető legmélyebben átérzi, amiről anno énekelt is, hogy a szíve tovább dobog (My Heart Will Go On). Neki pedig meg kell tanulnia másképp élnie – úgy, hogy nem beszélheti meg mindennapi dolgait azzal az emberrel, akit 12 évesen ismert meg, és később a menedzsere lett. Egymásba szerettek, Celine élete szerelmének nevezte Renét, és 21 évnyi házasság adatott meg nekik.

Bár most sokan aggódnak, mert a vékony énekesnő tovább fogyott férje halála után, Celine azonban igyekszik odafigyelni arra, hogy rendesen egyen. Elsősorban a gyerekei, másrészt saját maga miatt is, és persze azért, hogy minden feladatát teljesíteni tudja egy-egy zsúfolt napon is.

„Nem vagyok képes csupán salátán és nyers zöldségeken élni, hiszen aktív, dolgozó anyukaként tápláló ételekre van szükségem, melyek egész napra energiával látják el a testem” – nyilatkozta korábban, hozzátéve, hogy fogyókúrázni nem tud, és nem is akar.

„Persze, nem tagadom, hogy azt azért megnézem, miből mennyit eszem, de nem diétázom” – mondta. Majd hozzátette, hogy az egész napos rohanás után edzeni nincs ideje, viszont egy-egy szabadnapot szívesen fordít golfozásra, ami testének és lelkének is jól esik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X