Főoldal > AKTUÁLIS > Celine Dion nincs jól

Celine Dion nincs jól

betegségCeline Diondiétaegészségénekesnősztár
0

Írta:

Sokan aggódnak egészségéért, ám nemrég egy másik híres énekesnő igyekezett felvidítani.

Rájár a rúd Celine Dionra az utóbbi években. Az énekesnő férje, René Angelil hosszú ideig küzdött a rák ellen, míg végül két évvel ezelőtt a betegség legyőzte őt. Ezt követően Celine nehezen találta a helyét a világban, és nem volt könnyű számára, hogy három gyermekével valahogy tovább tudja élni az életét, de ahogy a Titanic világhírű betétdalában énekelte: „My Heart Will Go On” – és manapság már kicsit talán könnyebb számára szembenézni a mindennapokkal. És azokkal az újabb próbatételekkel, amik rá várnak.

Ezt az évet egy betegséggel indította: hangszálproblémái miatt csupán négy Las Vegas-i koncertjét tudta megtartani, hetet viszont le kellett mondania. A négy megtartott koncertből egyen viszont egy különleges vendég is tiszteletét tette: a korábban szintén hangszálproblémákkal küzdő Adele ment el megnézni és meghallgatni Celine Diont.

Az énekesnő annyira örült látogatójának, hogy a show előtti meet and greeten nemcsak pár szót váltottak, hanem viccelődött és fotózkodott is a brit világsztárral. Majd készült közös képüket megosztotta Instagramon, hozzátéve, hogy nagyon szereti Adele-t. A kép elég jó hangulatról árulkodik, de Celine-ért azért aggódnak a rajongók, hiszen egészsége nem az igazi, és most is nagyon vékony.

Bár férje halála után az egyébként is nádszálkarcsú sztár tovább fogyott, ő azt állítja, igyekszik odafigyelni arra, hogy rendesen egyen. Elsősorban a gyerekei, másrészt saját maga miatt is, és persze azért, hogy minden feladatát teljesíteni tudja egy-egy zsúfolt napon is.

A sztáranyuka egyébként korábban sem foglalkozott azzal, mit mondanak mások a testére. 2010 októberében adott életet ikerfiainak, akikre férjével és nagyfiukkal együtt már nagyon vártak. Ezt követően teljesen átadta magát a rég várt boldogságnak, és sokak által irigyelt alakjának visszanyerését sem sürgette.

„Nem érdekel az alakom, egy kicsit sem foglalkozom azzal, hol vannak rajtam pluszkilók. Diétázni pedig nem tudok, és nem is akarok, hiszen szoptatom a kisbabáimat” – mondta alig egy hónappal fiai születése után.

A 2011 februárjában rendezett Oscar gálán viszont ámulatba ejtette a világot, hiszen vékony volt, szexi és sugárzóan boldog. „Nincs ebben semmi trükk. Anyuka vagyok, aki ráadásul nem egy, hanem két kisbabát lát el. Nem csoda, ha gyorsan leolvadtak rólam a kilók. Egyébként is szerencsésnek mondhatom magam, hiszen sosem voltam hízásra hajlamos” – magyarázta egy interjúban.

A 45 éves énekesnő nem titkolja, hogy rendesen eszik, hiszen enélkül képtelen lenne egy-egy zsúfolt nap minden egyes programját végigcsinálni. „Nem vagyok képes csupán salátán és nyers zöldségeken élni, hiszen aktív, dolgozó anyukaként tápláló ételekre van szükségem, melyek egész napra energiával látják el a testem” – nyilatkozta korábban.

„Persze, nem tagadom, hogy azt mindig megnézem, miből mennyit eszem, de nem diétázom” – mondta. Majd hozzátette, hogy az egész napos rohanás után edzeni nincs ideje, viszont egy-egy szabadnapot szívesen fordít golfozásra.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X