Főoldal > AKTUÁLIS > Celine Dion szörnyű ruhakölteményekben mutatkozik

Celine Dion szörnyű ruhakölteményekben mutatkozik

Celine Dionénekesnőénekléspopsztárruhasztár
0

Írta:

A híres énekesnőnek talán nem mondták mostanában, hogy a kevesebb több.

Celine Dion az utóbbi időben többször jelent meg elegáns és drága ruhákban. Legutóbb a múlt hétvégén kapták őt lencsevégre, amikor párizsi szállodájából távozott – a világsztár egy virágmintás Gucci kabátot viselt, amit fehér magassarkúval, különleges napszemüveggel, zöld nadrággal és egy színben ehhez illő 2500 fontot érő Dior kézitáskával párosított.

Ebben az outfitben kétségkívül figyelemfelkeltő jelenség volt, főleg a kabát miatt, de ez a kommentelők szerint nem feltétlenül pozitív: egyesek szerint a kabát előnytelen volt számára, mások szerint egyenesen úgy néz ki, mintha egy függönyt vett volna fel, megint mások szerint pedig inkább kapott volna magára valami egyszerűbbet, és szánta volna az időt haja és sminkje megigazítására.

Persze olyanok is vannak, akik megvédik Celine-t – aki igazi angyali jelenség, az egy ilyen szettben is gyönyörű, írták. Mások szerint pedig az énekesnő számára férje, René Angelil elvesztése és a gyász után a drága ruhák egyfajta vigaszt jelenthetnek. Talán most ez szerez neki megnyugvást vagy örömet, ki tudja?

Egy dolog biztos, a világsztár most már átérzi, amiről anno énekelt is, hogy a szíve tovább dobog (My Heart Will Go On). Neki pedig meg kell tanulnia másképp élnie – úgy, hogy nem beszélheti meg mindennapi dolgait azzal az emberrel, akit 12 évesen ismert meg, és később a menedzsere lett. Egymásba szerettek, Celine élete szerelmének nevezte Renét, és 21 évnyi házasság adatott meg nekik.

Bár most sokan aggódnak, mert a vékony énekesnő tovább fogyott férje halála után, Celine azonban igyekszik odafigyelni arra, hogy rendesen egyen. Elsősorban a gyerekei, másrészt saját maga miatt is, és persze azért, hogy minden feladatát teljesíteni tudja egy-egy zsúfolt napon is.

„Nem vagyok képes csupán salátán és nyers zöldségeken élni, hiszen aktív, dolgozó anyukaként tápláló ételekre van szükségem, melyek egész napra energiával látják el a testem” – nyilatkozta korábban, hozzátéve, hogy fogyókúrázni nem tud, és nem is akar.

„Persze, nem tagadom, hogy azt azért megnézem, miből mennyit eszem, de nem diétázom” – mondta. Majd hozzátette, hogy az egész napos rohanás után edzeni nincs ideje, viszont egy-egy szabadnapot szívesen fordít golfozásra, ami testének és lelkének is jól esik.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X