Főoldal > AKTUÁLIS > Nem javul Celine Dion betegsége

Nem javul Celine Dion betegsége

betegbetegségCeline Dionénekesnőkülföldi sztársztár
0

Írta:

Az énekesnő több mint egy éve betegeskedik, de még mindig nincs jól.

Rosszul jártak, akik március 27 és április 18 közt szerették volna meghallgatni Celine Diont Las Vegasban, ugyanis az énekesnő koncertjeit törölték erre az időszakra. Az ok sajnos nem az, hogy a díva 50. születésnapját ünnepelte három hétig, hanem egy sokkal szomorúbb dolog: fülbetegsége nem javult, sőt, a Daily Mail egyik márciusi cikke szerint meg is kellett műteni. A híresség már egy-másfél éve szenved emiatt a makacs fülnyavalya miatt, és bizony elég nehéz számára így az éneklés.

Celine március 30-án lett 50 éves, ennek apropóján a Facebookon posztolt egy kedves üzenetet követőinek angolul és franciául. Ebben megköszönte a rengeteg szülinapi köszöntést, videót és kedves szót, amiket kapott, és hozzátette: mindent megtesz annak érdekében, hogy mielőbb újra száz százalékosan egészséges legyen – tehát még nincs egészen jól.

Az viszont közben kiderült, hogy tervei szerint július 19-én már a Fülöp-szigeteken koncertezik. Ezt az ottani show promótere is megerősítette egy Facebook posztban – pont a világsztár 50. születésnapján. Szerintünk ezzel egy kicsit azért várhatott volna, hiszen ki tudja, a következő hetekben mit tanácsolnak majd orvosai az énekesnőnek.

Celine-t a férje halála is nagyon megviselte: most már a lehető legmélyebben átérzi, amiről anno énekelt is, hogy a szíve tovább dobog (My Heart Will Go On). Neki pedig meg kell tanulnia másképp élnie – úgy, hogy nem beszélheti meg mindennapi dolgait azzal az emberrel, akit 12 évesen ismert meg, és később a menedzsere lett. Egymásba szerettek, az énekesnő élete szerelmének nevezte Renét, és 21 évnyi házasság adatott meg nekik.

Bár most sokan aggódnak, mert a vékony sztár tovább fogyott férje halála után, ő azonban igyekszik odafigyelni arra, hogy rendesen egyen. Elsősorban a gyerekei, másrészt saját maga miatt is, és persze azért, hogy minden feladatát teljesíteni tudja egy-egy zsúfolt napon is.

„Nem vagyok képes csupán salátán és nyers zöldségeken élni, hiszen aktív, dolgozó anyukaként tápláló ételekre van szükségem, melyek egész napra energiával látják el a testem” – nyilatkozta korábban Celine, hozzátéve, hogy fogyókúrázni nem tud, és nem is akar.

„Persze, nem tagadom, hogy azt azért megnézem, miből mennyit eszem, de nem diétázom” – mondta. Majd hozzátette, hogy az egész napos rohanás után edzeni nincs ideje, viszont egy-egy szabadnapot szívesen fordít golfozásra, ami testének és lelkének is jól esik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X