Főoldal > AKTUÁLIS > Gisele Bündchen elég szexin ment szörfözni

Gisele Bündchen elég szexin ment szörfözni

Gisele Bündchenkülföldi sztármodellszexiszörfsztár
0

Írta:

Rajongói szerint ez a fotó is bizonyítja, hogy 37 évesen, két gyerek után is a világ egyik legdögösebb és legszuperebb alakú modellje.

Gisele Bündchen és családja a papa, Tom Brady hatodik Super Bowl győzelme után Costa Ricára repült vakációzni, a modell pedig mi mást is posztolhatott volna, mint egy szörfözős képet – egy igencsak szexi szörfözős képet. Ehhez a mozgásformához nem kell túlöltözni, és Gisele nem is tette, sőt, sportmelltartója alól eléggé felsejlenek a keblei is.

Sokak szerint a kép csak közepesen ügyes photoshop munka, mások Gisele plasztikai műtéteire, többek közt mellműtéteire hívják fel a figyelmet, megint mások szerint viszont ez a kép is azt bizonyítja, hogy 37 évesen, két gyerek után is a világ egyik legdögösebb és legjobb testű modellje.

Ezért bizony áldozatokat is hoz: Gisele családjának séfje, Allen Campbell néhány éve elárulta, hogy szinte csak bio zöldségeken és sovány húson él a modell famíliája. Diétájukban nem szerepel cukor, liszt, tejtermék, koffein, de gombafélék, padlizsán, sőt, paradicsom sem. „Hogy mit esznek? Nos, rendszerint friss zöldségekből állítom össze a menüjük 80 százalékát. Ha valami nem bio és nem a legfrissebb, akkor nem használom. A burgonyával óvatos vagyok, az talán havonta egyszer az asztalukra kerülhet” – mondta a séf, majd hozzátette, hogy kókuszolajjal főz, és himalájai sót használ.

A család a friss zöldségeken kívül barna rizst, quinoát, babot és sovány húst fogyaszt, a húsok közül elsősorban csirkét, néha kacsát vagy bio steaket. „Leggyakrabban halat készítek, a lazacot nagyon szeretik” – nyilatkozta Campbell, aki szerint a család azért váltott a szigorúbb diétára, mert egészségüket szeretnék sokáig megőrizni. Ők is azt vallják, hogy számos betegség a szervezet elsavasodásából adódik, ezért igyekeznek lúgosító ételeket enni, és sok ásványvizet inni.

Arról a séf nem beszélt – talán mert sokan így is tudjuk –, hogy Gisele nemcsak munkája és családjának egészsége miatt figyel az egészséges táplálkozásra és a rendszeres sportra, hanem azért is, mert ez nála már életformává is vált.

Kedvenc mozgásformái közé tartozik a Pilates és a jóga, ez utóbbit rendszeresen űzi kislányával együtt is: már akkor is együtt jógázott a picivel, amikor ő még csak hathónapos volt. „Az én kis edzőpartneremmel, mielőtt dolgozni megyünk” – fűzte az akkor készült fotóhoz megjegyzésként a világsztár.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X