Főoldal > AKTUÁLIS > Ez a legmenőbb kép Diane Krugerről, amit valaha láttunk

Ez a legmenőbb kép Diane Krugerről, amit valaha láttunk

Diane Krugerfotókismamakülföldi sztárnorman reedussztárterhesterhesfotóvárandós
0

Írta:

A felvételt a színésznő párja, Norman Reedus posztolta Instagramon.

Ha azt mondjuk, gondolj Diane Krugerre, akkor szinte biztosan valamelyik filmszerepe ugrik be, vagy estélyi ruhában képzeled el egy díjátadó gálán. Igazunk van? Mindenesetre biztosan nem egy, az alábbihoz hasonló felvétel ugrik be, amellyel a színésznő párja, Norman Reedus írta 6.2 millió Instagram követőjének múlt vasárnap, hogy – idézzük -: “ennyire belevaló (ide egy szivecskét is tett). #nemzetközinőnap. minden nap”. Hát, szerintünk nemcsak belevaló, hanem vicces és hatalmas arc is lehet civilben – mármint Diane Kruger (Norman Reedusért pedig amúgy is rajongunk).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

this badass ❤️. #internationalwomensday. every day

norman reedus (@bigbaldhead) által megosztott bejegyzés, Márc 9., 2019, időpont: 12:05 (PST időzóna szerint)

A kép még akkor készült, amikor a 42 éves Diane közös gyermeküket várta, de a Walking Dead sztárja most érezte úgy, hogy meg kell osztania a világgal. A színésznő egyébként boldogabb nem is lehetne – a babát gyakran sétáltatja New York utcáin ragyogó mosollyal az arcán, és szerintünk cseppet sem bánja, hogy csak most, 40 felett lett először anyuka. És valószínűleg mindent meg is tett azért, hogy a kicsi egészséges legyen – annál is inkább, mert évek óta nagyon figyel magára.

„Persze megnézem, hogy mit eszem, de nem a súlyom miatt, hanem mert figyelek az egészségemre. A bio ételeket részesítem előnyben, a finomított élelmiszereket viszont kerülöm” – nyilatkozta néhány évvel ezelőtt. Majd elárulta, hogy a forgatásokon olykor túl feszített a tempó, olyankor pedig néha előfordul, hogy egész nap semmit sem eszik.

„Egyszerűen elfelejtem, hogy ennem is kellene, és mivel mindig el vagyok foglalva, az egész nap is eltelhet anélkül, hogy eszembe jutna az evés. Úgy érzem, minden filmem után csont és bőr leszek” – tette hozzá.

De a híresség azt is hangsúlyozta, hogy egyébként egészséges viszonyban van az ételekkel és saját testével is. „Szeretek enni, sőt, sütni és főzni is. Amikor például legutóbb vendégeim voltak a Los Angeles-i otthonomban, bárányt sütöttem, és gyakorlatilag egész nap éreztük az illatát. Élvezet volt elfogyasztani ezt a finomságot” – mondta.

Diane büszke vékony termetére és tartására, amit minden bizonnyal táncos múltjának köszönhet: gyermekként balerinának készült, és szép sikereket ért el a balettben, ám egy sérülés miatt abba kellett hagynia.

„Ma már főleg akkor táncolok, ha elmegyek szórakozni. Emellett a kinti mozgásformák a kedvenceim: ha Párizsban járok, szinte biztos, hogy biciklit bérelek és körbekerekezem a várost. Ha pedig Los Angelesben vagyok, a hegyek felé veszem az irányt és túrázom egyet” – mesélte.

DIANE TIPPJEI A GYÖNYÖRŰ BŐRÉRT

Amikor arca szépségéről és ragyogásáról kérdezték, a színésznő olyan dolgokat emelt ki, ami szerinte bárkinek segíthet a szép bőr elérésében. „Ne dohányozz, igyál sok vizet és aludj 9 órát. Emellett ha lehet, ne terheld erős sminkkel a bőröd, és minden este figyelj a tisztításra és a hidratálásra. Ha pedig kimész a szabadba, a napkrémed ne hagyd otthon” – tette hozzá.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X