Főoldal > AKTUÁLIS > Ilyen szexin jógázott a Victoria’s Secret angyala, Candice Swanepoel

Ilyen szexin jógázott a Victoria’s Secret angyala, Candice Swanepoel

Candice Swanepoeljógakülföldi sztármodellszexi modellsztárVictoria's Secret
0

Írta:

Szexi képet osztott meg magáról, de ezen is jól látszik, hogy bizony az ő teste sem tökéletes.

Candice Swanepoel múlt vasárnapi Instagram-fotójával nemcsak azt bizonyította be, hogy mind a kifutón, mind szabadidejében képes bárki figyelmét felkelteni fürdőruhában, hanem azt is, hogy bizony az ő teste sem hibátlan.

A 30 éves Victoria’s Secret modell ugyanis az alábbi szexi képet töltötte fel magáról, ami akkor készült, amikor nemrég Brazíliában járt, és a tengerpartra indult jógázni. Nem sokkal a kép megosztása után pedig ezt írta követőinek: “Azoknak, akik kérdezik: van egy sebhely a fenekemen. Ha egy afrikai farmon nősz fel, bizony, ide kapod a védőoltásokat” – tette hozzá, bár szerintünk rajongói nagy része fel sem figyelt a bal oldalon látható kis szépséghibára.

Bár alakján nem látszik, a Victoria’s Secret dél-afrikai modelljének két kisfia van: Anacã 2016 októberében született, Ariel pedig 2018 júniusában. Candice-t valószínűleg megváltoztatta az anyaság – korábban érték őt olyan vádak, hogy túl komolyan veszi a divatbemutatók előtti szigorú étrend és edzések betartását, és túl sovány.

2011 márciusában például szinte kórosan soványra fogyott egy fehérnemű-bemutató kedvéért: karjai és lábai nádszálvékonyak lettek, derékbősége pedig pubertás előtt álló kislányéhoz volt hasonló.

A róla készült fotók az internetre kerülve bejárták a világot, és megosztották a közvéleményt. Egyesek szerint egyszerűen csak vékony alkat, míg mások biztosak voltak abban, hogy anorexiával küzd. A modell ezeket a vádakat úgy próbálta elhárítani, hogy azt bizonygatta, fogyókúra helyett lelkesen edz: a divatbemutatók előtt naponta két alkalommal.

Azt mondja, az ő esetében már csak azért sem kell soha ettől az étkezési zavartól tartani, mert még csak nem is diétázik: étrendjében kiegyensúlyozottságra törekszik, így szerinte soványságának felelősei a sok stressz és a rengeteg utazás lehettek.

„Szeretek bőségesen megreggelizni. Kedvenceim a croissant, a tojás és a szalonna. Szeretem az omlettet és a mazsolát is” – árulta el Candice. Illetve korábban arról is beszélt, hogy amikor egy kis kényeztetésre vágyik, szívesen majszol édes brazil kenyeret.

„Emellett ha nem készülök épp divatshow-ra, hetente legalább három alkalommal sportolok a személyi edzőmmel, olykor pedig balettra is járok” – mondta. A szép modellről sokan tudják, hogy kedvenc sportja a boksz. „Valósággal a megszállottja vagyok ennek a mozgásformának, mert nemcsak remek alakot formál, hanem testileg és lelkileg is megerősít” – árulta el egy régebbi interjúban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X