Főoldal > AKTUÁLIS > Khaleesi szabadnapon: így felismernéd a Trónok harca sztárját?

Khaleesi szabadnapon: így felismernéd a Trónok harca sztárját?

Emilia Clarkekhaleesikülföldi sztárszínésznősztárTrónok harca
0

Írta:

Mi simán elsétálnánk Emilia Clarke mellett az utcán, ha így, “civilben” jönne szembe. És te?

A Trónok harca platinaszőke királynőjét, a “Khaleesit”, Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke a sorozat forgatásán túl nem ragaszkodik ehhez a figyelemfelkeltő megjelenéshez, sőt, szerintünk kimondottan élvezi, hogy újra rövid hajat hordhat – ráadásul egy olyan hajszínnel, amivel szabadnapján tökéletesen beolvadt a New York City-ben sétálgatók, vásárolgatók közé.

Nézd csak meg: jobb oldalon láthatod Emiliát, ahogyan a sorozatban kinéz, és bal oldalon a friss, szabadnapos képet. Helyes arcocskáját persze sokan felismernék, de mi – ha szabadnapos szerkójában futnánk össze vele – simán elsétálnánk mellette az utcán.

Emilia egyébként nagyon csinos, ami nem csoda, hiszen évek óta nagyon odafigyel a helyes étkezésre és a rendszeres mozgásra is. Mint azt korábban edzője, James Duigan elmondta, a sztárnak is azt tanácsolta, hogy sportoljon rendszeresen, de heti néhány alkalomnál többet ne erőltessen.

„A tested olyan, mint egy Ferrari. Néha kihozod a garázsból és megjáratod, de ennyi. Az, hogy megtaláld a határaidat, nem azt jelenti, hogy addig kínzod magad az edzőteremben, míg végül rosszul leszel” – tette hozzá az edző.

Elmondása szerint a színésznőt is arra kérte: arra törekedjen, hogy a beiktatott edzések mellett találja meg az egyensúlyt a pihenés, a gondolkodásmód, a táplálkozás és természetesen a mozgás közt. Egyik tekintetében se menjen el a végletekig, de mindegyiket tartsa fontosnak.

A kiegyensúlyozottság az étkezéseket tekintve is nagyon fontos: edzője javaslatára Emilia is belátta, hogy az sem jó, ha túl sokat eszik, és az sem, ha nagyon keveset. Hiszen a teste csak akkor fogja bírni a gyűrődést, ha megfelelően táplálja, illetve ha megkap minden fontos vitamint és tápanyagot. Duigan azt is ajánlotta a színésznőnek, hogy adjon egy kis kurkumát néha az általa készített ételekhez, mert ennek a fűszernek számos pozitív hatása van a szervezetre (például gyulladáscsökkentőként is elsőrangú).

A „TRÓNOK HARCA” EDZÉS

Ahogy a sorozat szereplőinek, úgy Emiliának is meg kellett tanulnia a képernyőn látható fegyverekkel, például kardokkal harcolni. A Sárkányok anyja nem bénázhat, ha küzdelemre kerül a sor… ez végül hosszas gyakorlással sikerült neki: elmondása szerint egész napokat töltött edzéssel, miközben semmi olyasmit nem ehetett, aminek finom az íze. De a dolog végül megérte – nemcsak a fegyverek használatát tanulta meg, hanem alakját is tovább tudta formálni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X