Főoldal > AKTUÁLIS > Exével vigasztalódik Rita Ora

Exével vigasztalódik Rita Ora

énekesnőexpasikapcsolatkülföldi sztárpárkapcsolatRita Oraszerelemsztár
0

Írta:

Négy hónapig randizgatott Andrew Garfielddal, de most ismét zenész exbarátjával van együtt. Mi történhetett?

Rita Ora szeptemberben szakított Andrew Wattal, majd négy hónapig egy másik Andrew-val, A csodálatos Pókember mozikból is ismert Andrew Garfielddal találkozgatott. Aki végül nem is olyan régen közölte az énekesnővel, hogy neki ez nem megy, ő szeretné egy kicsit jobban védeni a magánéletét – és ez nem lehetséges, ha Ritával jár. Szakítottak, az énekesnő szíve barátai szerint összetört… de a szomorúság nem tartott sokáig, mert hogy máris exével, Andrew Wattal vigasztalódik. Újra összejöttek, és ezúttal megfogadták, hogy vigyáznak erre a “nagyon szép és igazi dologra”, ami köztük van, ennek érdekében több időt töltenek majd együtt. Például. Hát, reméljük, tudtátok követni ezt a szövevényes love story-t.

Egyébként nem is csoda, hogy sorra hódítja meg a férfiakat (az Andrew-kat), mert Rita tényleg szuper formában van – évek óta fantasztikusan néz ki. Érdekes viszont, hogy ő saját bevallása szerint nincs elszállva a kinézetétől, sem az alakjától, ezért nem is kérkedne mondjuk a meztelenségével.

Sőt, nagyon is szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett magával. „Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el. Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta Rita.

Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte.

Rita azt is elismeri, hogy számára az is remek formáló- és erősítő gyakorlat, ha néhány percen át magassarkúban táncol a színpadon. Illetve, ha a cipő biztonságosan tartja a bokáját, az is szuper hatékony módszer, ha ebben végzi a súlyzós gyakorlatokat, vagy néhányszor leguggol benne.

Arról nem beszélt, hogy ezek mellett hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Nemrég Los Angelesben, a Made In America fesztiválon mutatta meg kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.

Az étrendbeli szigorításokat illetően viszont nem túl lelkes. Elmondása szerint néha próbál több gyümölcsöt enni, de az egyelőre nem igazán foglalkoztatja, hogy mi kerül a tányérjára. Olykor gyorskaját és kínait is eszik, és mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal igyekszik mértéket tartani.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X