Főoldal > AKTUÁLIS > Gyönyörű ruhában mutatta meg babapocakját Miranda Kerr

Gyönyörű ruhában mutatta meg babapocakját Miranda Kerr

külföldi sztárMiranda Kerrmodellsztárterhesvárandós
0

Írta:

Néhány órával a nagy bejelentés után ebben a mesés rózsaszín ruhában mutatta meg kerekedő pocakját.

Tavaly májusban született meg Miranda Kerr második kisfia, Hart, és néhány napja már azt is tudjuk, hogy az ausztrál modell ismét babát vár. Hogy a harmadik csemetéje fiú lesz-e, vagy lány, azt egyelőre nem tudjuk, de egy németországi díjátadó gálán már meg is mutatta a világnak, milyen szépen kerekedik a pocakja – méghozzá ebben a gyönyörű Alex Perry estélyiben.

A Victoria’s Secret modelljének bőven van már tapasztalata a gyereknevelés terén, ugyanis 35 évesen két kisfiú büszke anyukája: a 11 hónapos Hart mellett van egy nyolcéves fia, Flynn, akinek Orlando Bloom az apukája. Miranda korábban arról is őszintén beszélt a sajtónak, hogy annak idején fél évet várt, mire Flynnt bemutatta szerelmének, a Snapchat alapítójának, Evan Spiegelnek – de szerencsére nem volt semmi gond. „Jól kijönnek egymással, és Evan Orlando szerint is remek ember. Hát igen, mi is modern család lettünk” – mondta a modell.

Miranda egyébként nemcsak családjára, hanem az egészségére is nagyon figyel: a lehető legtisztábban étkezik, bőrét organikus kozmetikumokkal ápolja, és persze majdnem minden nap sportol is valamit – kedvenc mozgásformája ráadásul több szempontból is jót tesz neki. „A jógát nagyon szeretem, hiszen nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is szüksége van rá” – mesélte a 175 cm magas modell.

Azt sem titkolja, hogy a diétákban nem igazán hisz, de a kisfia születése után mégis rávette magát a változtatásra: vércsoport-diétával fogyott le. Úgy érzi, ha egészségesen étkezik, az energiája is több. Gyakran kerül spenót, brokkoli vagy avokádó a tányérjára, de néha nem tud ellenállni kedvencének, a sült krumplinak sem.

Miranda nem elégszik meg azzal, hogy testét-lelkét jógával és egészséges étkezéssel tartja karban, szerinte a megfelelő gondolkodást sem szabad figyelmen kívül hagyni. A mindennapokban céltudatos személyiségnek vallja magát, aki nem ijed meg a kihívásoktól.

Ami pedig szépségét illeti, bio kozmetikumokat használ, illetve másik természetes kedvencét, a kókuszolajat. „Minden nap négy evőkanállal eszem belőle – salátákon vagy a zöld teámban elkeverve. Egy napot sem bírnék ki nélküle. Nemcsak fogyaszt, hanem a hajra és a bőrre is nagyon jó hatással van” – árulta el.

jóga, a meditáció és az aromaterápia elmondása szerint bármikor képes jobb kedvre deríteni, de van még egy tippje, amitől azonnal boldogabb lesz. „Emellett minden nap felsorolok öt pozitív dolgot, amik aznap történtek velem, így nemcsak elégedettebbnek érzem magam, hanem az élet apróbb dolgainak is megtanulok örülni” – mondta a szupermodell.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X