Főoldal > AKTUÁLIS > Különleges nevet kapott Miranda Kerr cuki babája

Különleges nevet kapott Miranda Kerr cuki babája

evan spiegelkismamakülföldi sztárMiranda Kerrmodellsztársztárcsemetesztármamisztárpárszülés
0

Írta:

A baba május hetedikén jött a világra, és így hívják.

Május hetedikén született meg Miranda Kerr és Evan Spiegel kisfia, akiről pár nappal később adtak hírt a lapok. A baba Los Angelesben, a sztárok által igencsak kedvelt Cedars-Sinai Medical Centerben jött a világra, és a Hart nevet kapta. A baba különleges nevének egyszerű magyarázata van: a pár Evan nagyapjáról nevezte el őt.

A szupermodellnek és a Snapchat alapítójának a kis Hart az első közös gyereke, Mirandának viszont már van egy kisfia, a hétéves Flynn, neki Orlando Bloom az apukája. Nemrég azt is elárulta, hogy fél évet várt, mire Flynnt bemutatta Evannak. „Jól kijönnek egymással, és Evan Orlando szerint is remek ember. Hát igen, mi is modern család lettünk” – mondta a 35 éves ausztrál modell.

Miranda egyébként nemcsak családjára, hanem az egészségére is nagyon figyel: a lehető legtisztábban étkezik, bőrét organikus kozmetikumokkal ápolja, és persze majdnem minden nap sportol is valamit – kedvenc mozgásformája ráadásul több szempontból is jót tesz neki. „A jógát nagyon szeretem, hiszen nemcsak a testemnek, hanem a lelkemnek is szüksége van rá” – mesélte a 175 cm magas modell.

Azt sem titkolja, hogy a diétákban nem igazán hisz, de a kisfia születése után mégis rávette magát a változtatásra: vércsoport-diétával fogyott le. Úgy érzi, ha egészségesen étkezik, az energiája is több. Gyakran kerül spenót, brokkoli vagy avokádó a tányérjára, de néha nem tud ellenállni kedvencének, a sült krumplinak sem.

Miranda nem elégszik meg azzal, hogy testét-lelkét jógával és egészséges étkezéssel tartja karban, szerinte a megfelelő gondolkodást sem szabad figyelmen kívül hagyni. A mindennapokban céltudatos személyiségnek vallja magát, aki nem ijed meg a kihívásoktól.

Ami pedig szépségét illeti, bio kozmetikumokat használ, illetve másik természetes kedvencét, a kókuszolajat. „Minden nap négy evőkanállal eszem belőle – salátákon vagy a zöld teámban elkeverve. Egy napot sem bírnék ki nélküle. Nemcsak fogyaszt, hanem a hajra és a bőrre is nagyon jó hatással van” – árulta el.

A jóga, a meditáció és az aromaterápia elmondása szerint bármikor képes jobb kedvre deríteni, de van még egy tippje, amitől azonnal boldogabb lesz. „Emellett minden nap felsorolok öt pozitív dolgot, amik aznap történtek velem, így nemcsak elégedettebbnek érzem magam, hanem az élet apróbb dolgainak is megtanulok örülni” – mondta a szupermodell.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X